Nem megy a huzodzkodas. Mi a teendo?
Szeretnem csinalni a fegyencedzest,de nem tudok 1 szabalyos huzodzkodast sem megcsinalni,sem szuk fogasban,sem szelesben.
Az lenne a kerdesem,hogy milyen konnyebb gyakorlatok vannak,amik ezeket az izmokat erositik ? (gondolom huzodzkodashoz hat,bicepsz)
Ha ezekkel kellokeppen megerositenem a hatam,bicepszem,akkor mar atternek a huzodzkodasra.
A negatív erősít a legjobban. Székről föl, megtartod magad és amilyen lassan tudsz, leereszkedsz.
http://www.youtube.com/watch?v=mRznU6pzez0
Scooby sokat magyaráz, de ha nem is érted, a video-ból világos lesz mik a lépések. Vigyázz: ha túlsúlyos vagy és edzetlen, ez megterhelő lehet.
Gudlak!
Szia! Keresd fel az országos hivatalos street-workout.hu oldalt! Bármilyen kérdésed van,
szívesen válaszolnak nagyon sokan! Csatlakozz az országos csoporthoz, szerintem érdemes:
[link] Csá
Ismerem ezeket a gepeket es tenyleg hasznosak.
Amugy meg fogok jarni terembe,de nyartol,mert akkortol lesz penzem ra.Addig gondoltam,hogy csinalom a fegyencedzest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!