Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit fussak 1 héten?...

Mennyit fussak 1 héten? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
nem sportolok mást csak futok és heti 3 tesim van mennyit fussak egy héten hogy a testem ne legyen lotyhadt?
2009. szept. 5. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Amennyit bírsz, meg amennyi jól esik. De a rendszeresség viszont fontos. Mondjuk legyen heti 3-4! Én mindenképpen a hosszú távok híve vagyok, úgy hogy én kb. így futok: Kedd és szerda 12 km, péntek 18, vasárnap olyan 25-30 körül, és hegyekben. Ebben van jó sok felfelé futás is. (47 F)
2009. szept. 5. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem ez egy kicsit sok mert most kezdek és a barátnőmmel futok aki szintén most kezd.(11\L)
2009. szept. 6. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

OK, a távok lehetnek rövidebbek, a rendszeresség fontosabb. Szóval legyen meg legalább a heti 3, mert a nélkül nem tudsz fejlődni, és könnyebben le is sérülhetsz. Aztán egy idő után majd fogod érezni, hogy ez kevés, vagy már nem kihívás, és akkor lehet növelni a távot is.

Egyébként tisztán sport szempontból nem jó ez a közös futás, mert ritkán jön össze akár csak két olyan ember is, akinek hasonlók a képességei, az igényei. Ha egy tőled eltérő képességű emberrel futsz, akkor mind a ketten csak frusztráltak lesztek, és csak gátoljátok egymást a fejlődében. De azért próbálgathatod így is, ha mégis ezt akarod.

2009. szept. 6. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
nem ugy értem hanem ugy hogy amikor rá érünk futunk és hétvégén egyeztetünk mennyit futunk és akkor felirjuk egy lapra. Amugy küszönök minden választ nagyon sokat segítettél
2009. szept. 9. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!