Szerintetek ezek a fehérjék jók és az edzésterv milyen?
Sziasztok!Nagy nehezen újra elkezdtem edzeni,de most már van kedvem is csinálni.Ezt az edzéstervet néztem ki 1-2 hónapra:
[link] Szerintetek megfelel?Ezt mind 1 edzésnap csináljam(mert én lezavarom ezt 1 edzésen)?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy ezek a fehérjék milyenek?Simple whey,Nitro Pure Whey Gold,100% whey pro(MHN),Myprotein,100% WP (scitec)
A fehérje mellé pedig vagy Vitargo-t vagy Supercarb fastot tennék.Az alap vitamin megvan (Vitabolic+1gramm C-vitamin)
Étrendem van (csirke,hal,tojás,zab,rizs,túró stb...)Ja és lábam is van :)
Amúgy 17 éves vagyok és eléggé csont (51 deka)
Esetleg pár hasznos tanácsot még írhattok
A simpley whey az sz@r, mert csak 60%-os, a többi okés.
Az edzéstervben az a napi adag és ugyanezt kell heti háromszor lenyomni.
Supercarb fast már nincs , Carb-F-nek hívják, de az mehet a protein mellé.
Többi okés. Ja étrend legyen:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
jó lesz az pár hónapig
igen ezeket egy edzésen kell csinálni de lehetőleg az edzés napok közt legyen pihenő nap.
symple whey nem valami jó protien,a scitec 10%wp meg túl drága,a többi jó.
Meg kell tanulni kajálni:) Ez is meló, nem csak az edzés.
Kajáról legjobb ez a könyv: [link]
Köszönöm mindenkinek a segítséget :) Most már minden tiszta.
Kajára pedig figyelek,a dillert pedig kerülöm :D
Rendes kaja menjen + fehérje,vitamin és akkor minden ok!:)
A Stillmass 6:3:1 is jó fehérjeválasztás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!