Anyámat hogy kéne lebeszéljem a 90 napos diétáról?
Pár hónapja kondizgatok én is és szoktam itt olvasgatni a válaszokat és ha szóba kerül a 90 napos diéta, mindig fújolás jön.
Ezt én is megértem és anyám a fejébe vette, hogy 90 napos diétázni fog(1 hete csinálja)
Mit kellene helyette csinálnia? Mert panaszkodásom süket fülekre talál..
Nőket meggyőzni, hogy amit csinálnak, az hülyeség? Főleg diétás témakörben? Kinek gondolod magad, talán az atyaúristennek? :D
A lényeg: tényleg lehet fogyni a 90 napos diétával. Izomból mindenképpen, zsírból szinte semmit. Mivel az izom nehezebb mint a zsír, ezért szépen látszanak majd hogy mennek le a kilók, viszont egyre szarabbul fog kinézni. Bár női szemmel biztos jól néz ki az, ha a zsírréteg alól eltűnik a nőiességet adó izomzat nagy része, és ettől lesz vékonyabb... de mindegy.
Itt egy cikk, itt le van írva részletesen.
Egy egyszerű összefüggés a végére: a fehérje az izmokhoz kell, a szénhidrát a zsírodhoz(nagyon dióhélyban). Ha te 3 napon keresztül szénhidrátot eszel(a keményítő és a gyümölcs is szénhidrát), és csak egy napig fehérjét, akkor hogy gondolod, hogy pont zsírból fogsz fogyni?
nem hiszem,hogy menni fog.
az ilyen fellángolások,mint a 90 napos a mártíromság bemutatása a környezetnek.
nem áll mögötte fogyási szándék,mert akkor érdeklődve meghallgatna több fajta nézőpontot,sőt,ő nézne utána a dolognak,hogy melyik a legcélravezetőbb.
szóval ha valamiben az edzésben segíts neki,bár a 90 napozósok nem az edzésekről híresek,pont a fent említett okok miatt,vagyis nem érdekli őket,mert nem akarnak lefogyni,csak mártírkodni.
ez az a faj,aki a diétára egy ilyen vezeklésként tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!