Hová építsem be a súlyzós edzést a napomban, ha ilyen elfoglaltságaim vannak?
1.: Reggeltől késő délutánig meló, onnan egy 30 perces kerékpár út,aztán kajálok, ahol pihenek egy kicsit.
ITT van az első lehetséges edzéshely.
2.: Utána 45 perces kerékpárút hazáig. ITT van a második lehetséges idő az edzésre. (Inét már csak alvás jön. :))
Van egy amatőr felszerelésem, és azzal csinálom. A gyakorlatokat elég jól, szabályosan végzem, így ez nem probléma. Csak azt nem tudom, hogy csináljam-e az első helyen, és utána még vállaljam be a 45 perc bicajt hazáig, vagy otthon csináljam már, de akkor meg előtte ott van a 45 perc bicaj!
Tudom, hogy jól feltöltve kell kell nekivágni, és előtte nem árt kajálni. Nagyon tanácstalan vagyok...
Hello, köszi.
Sajnos reggel is van egy kb 30 perces bicajutam, mert így megyek munkába. Meg 6:30-kor indulok, így kb 5-kor kéne kelnem, és valószínűleg nem bírnám. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!