Melyik az a küzdősport, amit az utcán kimenőzés után lehet alkalmazni 4-5 fős bandák ellen, meg kés támadás ellen?
1 kérdés: boksz edzésen is tisztel az edzőtárs, és emiatt nem üt komolyan meg? Emiatt nem üt sunyin?
Én azért ütöm úgy a gyakorlópartneremet, hogy lehetőleg ne lássa és betaláljak, mert tisztelem a gyakorlását. Azért használom ki a helyzetet és nyúlok a lába közé, hogy megtanuljon figyelni erre.
Boksz edzésen sparring közben beállnak kényelmes távolságra, hogy segítsék a technikát?
Az a kamu karate, ahol steril körülményeket biztosítanak, én ezekben nem hiszek. Voltam karatés, volt időm csalódni benne. De az ilyen tapasztalatok véleményem szerint igen távol állnak a harcművészetektől.
A mi jelenlegi termünkben.. ejj, jelenleg olyan csúszós parketta van, éppen a jégtől elmarad. Na de ember utcán nem nagyon rugdos elvileg. Egyszer gyere el a Wudangshan egyesület önvédelmes / vagy kungfuccsos edzésére, jó tapasztalatnak sosem árthat!
Erőt egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!