Hol találok tömegnövelő edzéstervet ami mindent leír?
Letudnád nekem írni az egyes gyakorlatoknál az ism számot mert azt nem találom tömegnövelősnél. Azt tudom,hogy keveset kevészer de kérlek leírod?
Pl: mell gyakorlatok 4x9akkora súllyal amennyivel megy.
Egyet tisztázzunk le: nincs olyan, hogy tömegnövelős , meg szálkásítós edzésterv. Szálkásításkor is maradnak a nagy súlyok, nem veszünk visszább, mert akkor izomvesztés lesz.
Itt van erről két cikk:
Tehát mivel nem különböztetünk meg szálkásító és tömegnövelő edzést ,így nincs értelme tömegnövelő edzéstervről beszélni. Oks? :)
Tömegnövelő étrend van!
A kezdő teljes testes tervnél is ott van az ismétlésszám, nézd meg, írja, hogy: 3 sorozat 10-12 ismétlés minden gyakorlatnál, kivéve vádli és has, ott mehet több ismétlés.
Ezt alkalmazd majd osztottnál is:
Egy izomcsoportra 3-4 gyakorlat, gyakorlatonként 3 sorozat, sorozatonként 8-12 ismétlés.
Néha az alapgyakorlatoknál alkalmazhatsz piramis sorozatokat, pl kezdesz 60 kg fekvenyomással 12-t, majd utána a következő sorozat legyen pl 70-be 8, majd 80-ba 6 ismétlés és utána még nyomsz egyet 60-ba, amennyi megy. Ez csak egy példa. De jó lehet alkalmazni guggolásnál, fekvenyomásnál, evezésnél, felhúzásnál, mellről nyomásnál.
Értem köszi.
De akkor a szálkásításnál marad a súly csak gondolom többször több tehát pl: 6x20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!