Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Winstrol stanozolol-al lehet...

Winstrol stanozolol-al lehet tömeget növelni?

Figyelt kérdés

Tudom, főleg szálkásítani használják. De tömegnövelő edzés és kaja mellett kb hány kilót hozna? Heti 3-4 edzés mellett legalább. Tudom, a tű 100x hatékonyabb, nem tesz bennem tönkre semmit, stb... Kérlek ne térjetek el a kérdéstől.

Ja és 100 szemes kúra.

188 cm és 83 kiló vagyok 18 éves.

2013. jan. 29. 21:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Jó, nem érdekel. Kérkedsz itt 27 év kondiddal meg 90%-os hasznossággal mégis csak felbosszantasz meg okoskodsz. Az én írásaimban véleményem szerint semmi etikátlan dolog vagy fitymázás, arcoskodás nem volt. Most meg mondj rám amit akarsz hidd el, hogy hidegen hagy. Ez csak egy oldal, nincs semmi jelentősége. Én is bele tudnék kötni fűbe-fába, mégsem teszem... Ha neked ez a boldogságod és jókedved forrása, hogy interneten osztod az észt, tedd. Nem akadályoz benne semmi. Vagy válaszolj a kérdésre vagy haladj szépen tovább mert az utolsó 2-3 kommentednek semmi haszna. Köszi, szia!
2013. jan. 29. 23:11
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Szevasz.
2013. jan. 29. 23:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem Montez válaszolt a kérdésedre, miért vagy így kiakadva? Ugyan ezt elolvashatod bővebben a testmester.net-en is amit mondott. Elég gyenge cucc, pár kilót hoz. Ennyi a lényeg. Ennek tükrében szerintem nem érdemes megkockáztatni az esetleges mellékhatásokat...
2013. jan. 29. 23:39
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 1. 20:07
 25/25 anonim válasza:
Enyhe cucc, én személy szerint, izomtónus növelésre használtam. Dob súlyban is, de ehhez mindenképp úgy kell belőnöd a kaját, meg nem árt az értelmes tömegnövelő.. Majdnem minden szteroid növeli a fehérje szintézist, annyi, hogy ez közben szárítja az izmokat. 100db-tól nemkell nagy mellékhatásokra gondolnod.. Minimális gyomor fájás esetleg, néha görcsöl kicsit a veséd. Nem árt tudni, hogy ez az gyenge kokszok közé tartozik, csekély anabólikus hatással.. Nemfogsz tőle vizesedni, és a mellékhatások is ritkán jönnek elő hosszútávon. Ajánlok mellé májvédőt azért. ;) Meg folyadékot, hogy tisztuljon a veséd. Ha mindent jól csinálsz, 1-2kg izomra számíthatsz azért.:) Meg erőre is. Remélem sikerült kielégítő választ adnom ! :)
2013. ápr. 3. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!