Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Winstrol stanozolol-al lehet...

Winstrol stanozolol-al lehet tömeget növelni?

Figyelt kérdés

Tudom, főleg szálkásítani használják. De tömegnövelő edzés és kaja mellett kb hány kilót hozna? Heti 3-4 edzés mellett legalább. Tudom, a tű 100x hatékonyabb, nem tesz bennem tönkre semmit, stb... Kérlek ne térjetek el a kérdéstől.

Ja és 100 szemes kúra.

188 cm és 83 kiló vagyok 18 éves.

2013. jan. 29. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Tudod én már 27 éve edzek, láttam pár dolgot.

És én válaszoltam is, hogy pár kiló izom jöhet vele. Mit vársz még?

2013. jan. 29. 22:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Például, hogy milyen edzés kell mellé, heti hány, tapasztalataitok a cuccal kapcsolatban vagy barátaitoké. Ez a pár szó, hogy "pár kiló izom jöhet vele" nekem kevés.
2013. jan. 29. 22:29
 13/25 anonim ***** válasza:

nincs első kúra csak egyetlen, ami életed végéig tart!!!!ez egy örök koxos közmondás.

tényleg nem sok értelme van magába szedni, 100 tabi az szinte semmi ha már szeded, és ha megnézed h a fele hatóanyag sincs benne ha megveszed jobb esetben, rosszabb esetben kukoricakeményítőt eszel és várod a csodát, ált kombinálják mással de ha magában akarod akkor sztem 100 tabi nem sok!!!!hatása egyenlő a nullával.

2013. jan. 29. 22:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad a kérdésben, akkor, miért várod el, hogy csak úgy pluszban kitalálva a gondolatod leírjam?
2013. jan. 29. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha még normálisan kérted volna, nem nagy arccal kijelented, hogy kevés, akkor még segítettem is volna. De ilyen lefitymálva, arcoskodva, még elvársz dolgokat? Gondolkozz már ember!
2013. jan. 29. 22:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Igazad van, tényleg nem írtam le. Gondoltam egyértelmű ha ilyen kérdést olvas az ember, akkor leírja a tudása javát vagy legalábbis igyekszik a lehető legtöbb infót adni.
2013. jan. 29. 22:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Ami nem inged ne vedd magadra... A te válaszodat külön meg is köszöntem. A szerinted "fitymázás" nem neked szólt. Igen erről szól az oldal, hogy a kérdésekre válaszoljanak. Ez szerintem elvárható lenne kulturált formában. Nem igaz? Akik közben válaszoltak azoknak köszönöm szépen.
2013. jan. 29. 22:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell megértened, hogy itt mi nem fizetett válaszolók vagyunk. Nem vagyunk kötelesek válaszolni egy kérdésre sem, nem hogy kimondatlan kérdésekre oldalakat írni.
2013. jan. 29. 22:53
 19/25 A kérdező kommentje:
Én ezzel tisztában vagyok. Csak ha én mások kérdésére igyekszem minél jobb és hasznosabb választ adni szerintem elvárhatom az kedves tagoktól, hogy válaszoljanak.
2013. jan. 29. 22:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak azt várhatod el, amit normálisam megkérdezel.

És én már itt több mint 10 ezer kérdést válaszoltam meg 90% hadznossággal, szóval beszélhetünk arról, hogy ki mennyit segített már itt. Kategória toplistára is nézhetsz egy picikét, ha nem hiszed.

2013. jan. 29. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!