Methandienone kúra után mennyi idő mulva lehetne elkezdeni egy winstrol (stanozolol) kúrát?
Figyelt kérdés
2-3 hónapot mondanak de jó lenne valaki aki itt is leirná hogy hogy jobb.2011. ápr. 2. 01:03
1/9 anonim válasza:
GreenTea
Ebből a kérdésből arra következtetek, hogy te egy kúrát egy féle szerrel csinálsz végig. Ezt jól gondolom?
2/9 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig reflexből vissza szoktam kérdezni, hogy hány éves vagy, hány centi, hány kiló, mióta edzel, hogy edzel, és milyen a táplálkozásod... de már meguntam.
3/9 anonim válasza:
kezd mikor már kiürült az agyadból a sok hülyeség.
4/9 A kérdező kommentje:
GreenTea nek válaszolva egyfélével igen. Nem rég lett vége annak és 2-3 hónap elteltével lehet csak következőt kezdeni. Erre felé azt valják:D
2011. ápr. 2. 10:13
5/9 A kérdező kommentje:
Simon Peti válasz Ha nem értesz hozzá minek szolsz bele?:D Sok f.szfej beleugat itt mindig hülyeségeket.
2011. ápr. 2. 10:14
6/9 clint válasza:
Sztem hanyagold, mert semmi látszata nem lesz, az tuti..
Együtt kellett volna tolnod, ahhoz valami értelme legyen a stanónak.
Amugy milyen metha-t szedtél?
7/9 clint válasza:
jah és milyen a stana? jó lenne ha képeke tudnál linkelni, de az is ha a gyártót írod.
8/9 anonim válasza:
GreenTea
Egyesével szedni ezeket fölösleges. Ez nem kreatin, hogy feltöltesz vele aztán megcsinálsz egy kúrát, aztán 1 hónap szünet és újra...
Az a baj, hogy sokan tápkiegként használják a szteroidokat! Egy kúrának akkor van értelme, ha rendesen felépíted, olyan cuccokat válogatsz össze, amik kiegészítik, erősítik egymás hatását. Egyféle tabist nyomni egyszerűen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!