Trenbolon, winstrol, propionát kúra. Mi várható és érezhető ha már elkezd hatni?
Nyilván egy ilyen kúra hoz jó pár kg szárazabb izomzömeget, mivel pont nem a vizesítő cuccokat válogattad össze. De a treni azért elég vesegyilkos, ahhoz nem árt vödöszámra inni a vizet.
Versenyre mész, hogy ilyen kúrába kezdesz?
mi várható és érezhető??
3 nagyon jóféle koxot kombinálsz össze szted mi várható??
ezek egyenként is jó hatást gyakorolnak az izomszerkezetre, de így...
hány hetes kúra?
miből mennyit nyomsz?
a végén a HCG t ne felejtsd el mert kelleni fog
3x50mg winstrol, 3x100mg tren, 3x100mg propi. Tamoxifen, Proviron megy. Kúra felétől menni fog 500ui hcg hetente, végén 3x5000ui+ Clomiphene citrate ( clostil ).
Nem vagyok kezdő, használtam már más egyebet is. 1 hete megy már a kúra, tren még csak fél hete, első héten már megvolt a betöltődésem, szépen ki is kerekedtem, csak mivel rövid észteres cuccok, vártam volna valami erőnövekedést vagy agresszivitást 1 hét után, ezért tettem fel a kérdésem.
ha a tren nem enanthát hanem acetát ami nagyon ritka akkor ütnie kellen egyből mert a winyi és a propi is üt pár nap alatt ha be vagy töltva jó eséllyel eredeti cuccot vettél a tren től és propitól vmi qrva erősnek kéne lenned főleg ha a leírt adagokkal szeded.
Ebből egy 8-12 hetes kúra odaver ám de rendesen.sok sikert hozzá
Tren acetát igen. Minőségi, mert gyullad a propi, wini is. Trenből még tegnap ment be a 3. injekció. Előtte tartottam pihit, bulizgatással egybekötve, most precíz kajával visszajött 2 hét alatt 6 kiló, ki vagyok kerekedve, méreteim eddigi csúcsformám. A cuccok jó helyről vannak, elég neves embertől származnak, aki mellesleg jó barátom, csak külső véleményekre is kíváncsi lettem volna.
Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!