Pro Mix vagy Power Protein?
Figyelt kérdés
Van edzés utáni fehérjém, reggelre és estére keresek egy olcsóbb cuccot. Tömegnövelő időszakban vagyok2013. jan. 27. 10:32
1/15 dirtboy válasza:
a kettő közül a promix jobb de a promix árán már hülye lennél azt venni.
este egyél túrót az elég lesz,nem kell szójás cucc,a kazein meg nem olcsó.
2/15 A kérdező kommentje:
És Power Pro vagy Power Protein? ez akart lenni az alap kérdés csak elírtam,
2013. jan. 27. 10:38
3/15 anonim válasza:
Egyik sem. Mindegyik egy nagy halom szójakupac! Vegyél olcsóbb tejsavóproteint.
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
sajnos nem tudni mennyi bennük a szója. Mivel az összetevőknél ezt nem tüntetnik fel.
6/15 anonim válasza:
Ez mindegyik WPC80 alapanyag. Olcsó és jó, csak emésztőenzimeket nem tartalmazó, semleges ízű protein.
Itt is van ilyen WPC illetve más alapanyag és ízesített és emésztőenzimes megoldások.
Ez hozzáadott szénhidrátot, és adalékanyagokat nem tartalmazó, whey koncentrátum, emésztőenzimmel. Kiváló minőség nagyszerű ár.
7/15 Adam9211 válasza:
Én reggel zabpehelyhez + edzés után tejsavót használok (WPP), estére a sovány túróra szórok 1 kis Power Pro-t, hogy legyen 1 kis íze... A kakaóportól jobb ;)
8/15 anonim válasza:
Nem jobb, mivel a szójával ösztrogénhormonokat és allergén anyagokat is viszel be, ráadásul a fele a biológiai értéke a tejsavóhoz képest!
9/15 Adam9211 válasza:
Biológiai értékével tisztában voltam, de az ösztrogénhormon újat mondott! Akkor be kell ruházni 1 tiszta kazeinre! :)
10/15 anonim válasza:
Nem fontos, az úgy jó, ha teszel tejsavóproteint a túróra. A túróban van elég kazein, ami ellátja sokáig a szervezetet fehérjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!