Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Power Protein 4kg vagy VPX...

Power Protein 4kg vagy VPX SYNGEX 2300g?

Figyelt kérdés
tudom, h a power protein szinte szója protein, és azt is, h a vpx tejsavó, tehát jobb lenne, sztetek melyik éri meg jobban, mert ugyebár a PP 4kg? 2-300Ft különbség van a 2 között, és ízéről mit tudnátok elmondani, milyen ízűt vegyek a nyertesből? Egy étrendhez kellene 20/F 2 éve edzem, 77kg/182cm
2013. jan. 20. 15:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Csakis tejsavót vegyél, ne szójás cuccot. A vpx jó protein, de sok embernek túl édes. Vannak még jobb, olcsóbb megoldások.
2013. jan. 20. 15:10
 2/23 dirtboy ***** válasza:
78%

a syngex jobb

ha viszont egyben tudnál nagyobb összeget is kiadni akkor érdemesebb lenne myprotein venned.

az rosszabb mint a syngex de pénztárca barátibb és neked az kell ha jól gondolom.

2013. jan. 20. 15:11
 3/23 anonim ***** válasza:
A VPX ebben az esetben jobb választás.
2013. jan. 20. 15:28
 4/23 A kérdező kommentje:
esetleg még néztem a myfusion-t, esetleg milyen fehérjével jöhetnék még ki jól? Bocsi, de a zacskós kamufehérjét nem igazán érdekelnek, haverom befektetett egy olyanba, hát mit ne mondjak, szemtanúi voltunk egy átverésnek :)
2013. jan. 20. 15:29
 5/23 dirtboy ***** válasza:

az nem myprotein volt a myprotien egy rendes létező külföldi márka akár itt a scitec,angliában piacvezető a myprptein.

amit haverod vett az más volt és valószínű vatera stb helyekről rendelte vpc80néven egy szar zacskóban egy fehér nyomtatott papírral.

2013. jan. 20. 15:42
 6/23 anonim ***** válasza:
Így van a Myprotein Anglia vezető tápkiegcége, nem kamucég.
2013. jan. 20. 15:50
 7/23 A kérdező kommentje:
pontosan a myprotein volt, felvitte a konditerembe és kinevették, ne mentsétek a terméket, lehet külföldön híres, de itt csak kamu. ha nem így gondoljátok nem kóstoltátok, és nem láttatok ilyet :)
2013. jan. 20. 16:10
 8/23 dirtboy ***** válasza:
85%

te erről beszélsz?

[link]

erre még a tejcukor érzékeny is azt mondta hogy jó nem még egy átlag ember.

2013. jan. 20. 16:12
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Én ezt eszem most is és semmi gond vele. Talán értek hozzá ennyit majd' 30 éves testépítő múlttal.:)
2013. jan. 20. 16:18
 10/23 A kérdező kommentje:
AKKOR ÚGY GONDOLOM, HOGY TI FORGALMAZÓK VAGYTOK, NEM FÉLTEK, HOGY LECSUKNAK TITEKET?????? HAVEROMNAK LETT VNA PÉNZE PERRE, BIZTOS, HOGY MEGSZ..NÁTOK A NAGY ....T, A LÉNYEG, HOGY SOKAN TANÚI VAGYUNK ANNAK, HOGY AZ KAMUFEHÉRJE, DE TUDOM, H MOST FOGTOK ÍRNI, NEM CSAK KETTEN, MERT TÖBB FELHASZNÁLÓTOK VAN! A LÉNYEG, HOGY ÉN TUDOM!!!
2013. jan. 20. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!