Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Power Protein 4kg vagy VPX...

Power Protein 4kg vagy VPX SYNGEX 2300g?

Figyelt kérdés
tudom, h a power protein szinte szója protein, és azt is, h a vpx tejsavó, tehát jobb lenne, sztetek melyik éri meg jobban, mert ugyebár a PP 4kg? 2-300Ft különbség van a 2 között, és ízéről mit tudnátok elmondani, milyen ízűt vegyek a nyertesből? Egy étrendhez kellene 20/F 2 éve edzem, 77kg/182cm
2013. jan. 20. 15:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Control the Caps Lock, control the internet!

Nekem ez a " felvitte a konditerembe és kinevették," pont úgy hangzik, mint egy akkreditált laborvizsgálat, de lehet bennem van a hiba. Mindenesetre én is ettem, aki egy pohár tejtől érezhetően vécére akar menni, de semmi baja nem volt. Pontosan ugyanolyan íze volt, mint a Naturás natúr tejsavónak, amit bioboltokban lehet kapni.

Amúgy nem te vagy az, aki ezt egyszer már eljátszotta pár hete? Csak már elfelejtetted.

[ja, csak azért írtam, hogy több felhasználó írjon, mivel te "tudod" :D]

2013. jan. 20. 19:38
 22/23 A kérdező kommentje:

tegnap 17:58-es

épp az, h a szója ellen vagyok, nem értem hol látod, h eldöntöttem, h azt veszek...

tudom, h a power protein szinte szója protein, és azt is, h a vpx tejsavó, tehát jobb lenne, sztetek melyik éri meg jobban

egyáltalán nem látom ebbe hol van eldöntve, de lehet bennem van a hiba :)

mondtam, h nem érdekel a szar myprotein, nem érdekel, hogy mit kamuztok össze...

2013. jan. 21. 16:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Apám :D egy újabb agyhalott kérdező :D
2013. febr. 2. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!