VPX Syngex merítőkanala tényleg 25 g-os?
Azt írják hogy 1 kanál (20 gram) tartalmaz 20 gram fehérjét.
Nem tudom,hogy ez tényleg így van-e,mivel a biotech nitro pure gold-ban a kanál csak 10 g-os.
szóval én kételkedek ebben, de azért tettem fel a kérdést,hogy választ kapjak olyanoktól,akik már vettek Syngex-et is és össze tudják hasonlítani 1 kanál tartalmát.
annyinak kell hogy legyen,vettem már syngexet le nem mértem a kanalat de a leírásban benne van hogy mennyi egy adag és hogy az hány kanál.
egyébként meg fogsz egy grammpontos mérleget leméred aztán már okos is vagy.
dirtboy látom visszatértél ! :)
újra kezdted az edzést?
Háát remélem akkor tényleg megvan 25 g.
Köszi!
nem tértem vissza csak írtam már 1-2kérdéshez de nem tervezem a további válaszolgatást,néha írok aztán ennyi.
edzeni továbbra sem edzek nem is fogok.
a kérdések meg vannak válaszolva szerencsére hozzá értőktől főként, nekem meg már nincs türelmem várni az új kérdéseket.
amég pörgött az oldal addig jó volt mert 5percenként jött kérdés de most meg van hogy órákat kell várni egy egy kérdésre.
ez nekem már így nem éri meg.
be vagyok jelentkezve egyébként mindig meg nézegetem mik érkeztek de ennyi,néha írok mikor kedvem van aztán kész.
Minden dizájner protein gyártó úgy tervezi általában az adagolókanalakat, hogy ha ráírja a dobozra, hogy 1 adag = mondjuk ebben az esetben 1 adagolókanál és ez kb. 25.5g-nak megfelelő, akkor ez így is van.
Mondjuk én a HiTec Whey C6-ot iszom, itt pl. 15g-osak a kanalak, de a dobozon jelzik is, hogy 1 adag kb. 2 adagolókanál. Amennyiben a protein %-os aránya is jelezve van a vásárolt dobozon, akkor lehetőséged van saját ttt/kg-ban edzés intenzitásodnak megfelelően még pontosabban bekalibrálni ezt az értéket.
A Syngex esetében engem inkább az foglalkoztat, hogy ....
mint olvasható a termék reklámjában sokat foglalkoznak a whey izolátummal, sőt a doboz elején első sorban jelzik ezt, olyan látszatot keltve, hogy ebből lehet benne a legtöbb. Ellenben ha valaki megnézi az összetételét a proteinnek, akkor, pont a fordítottja az igaz:
Proprietary Bioactive Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Taurine, Glycine, Whey Protein Isolate), Natural And Artificial Flavors, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan, Cocoa Powder (Processed With Alkali), Potassium Phosphate, Tri-Sodium Phosphate, Acesulfame Potassium, Sodium Chloride, And Sucralean® Brand Sucralose.
Tehát a legtöbb:
Whey Protein Concentrate,
igen sok bene ezután
Taurine,
Glycine,
csak ezt követi talán pár %-ban
Whey Protein Isolate
Nagyon nem mindegy!!! Hogy Whey koncentrátum, és izolátum. Vagy még közben igen sok Taurin (igen olcsó alapanyag) és Glycine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!