Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzéshez létezik olyan...

Fegyencedzéshez létezik olyan kezdő edzésterv, ami nem csak heti két alkalmas hanem minimum 3-4?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, eddig sport annyit jelentett, hogy hetente párszor elmentem futni. Mellette fizikai munkát végzek napi 4 órában, kertész vagyok, de nem igazán érzem megerőltetőnek. Szóval ilyen előzményekkel mit ajánlotok? Egy oldalon írták, hogy nőknek a 6. fokozat már jónak számít, de én szeretnék elérni a 10ig. Mennyi idő alatt lehetséges?
2013. jan. 26. 19:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Egy darabig lesz mit olvasnom. :) Úgy döntöttem, hogy a veteránt csinálom, mellette a 200 felülés és 100 fekvőtámasz programokat és hamarosan a futást is folytatom, csak most kiment a bokám és inkább pihentetem. Arra figyelek, hogy ne ugyanarra a napra essen ugyanannak az izomcsoportnak az edzése, tehát pl amikor a veterán szerint lábemelés jön, akkor nem csinálok felülést. Mi erről a véleményed?
2013. jan. 28. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

pont,hogy oda kellene berakni.

én így csinálom a hasnapot-

lábemelés,felülés,haskerék,hasprés.

tehát az adott fegyenc lépést kiegészítem.

2013. jan. 28. 20:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jan. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!