Életmódot váltottam. Érdemes folytatni?
Figyelt kérdés
drasztikus fogyókúrába kezdtem ugy egy éve aminek nagyon szép eredménye lett. 170 cm hez 70 kiló voltam... nem birtam és elhatároztam hogy lefogyok hiszen minig vékony voltam. A fogyokura és az edzés hatásos volt 55 kiló vagyok , olyan vagyok mint egy barbie baba nagy mellekkel lapos hassal formás fenékkel,viszont ha elkezdenék rendesen táplálkozni akkor visszahíznám? reggel eszek rendesen és suliba is , ebédet itthon ami van 3 kor és onnan meg csak egy alma vagy valami ilyesmi és egy kicsit edzek is. Hogyan állíthatnám vissza a hormonrendszeremet és a testemet a rendes táplálkozáshoz ha nem akarok visszahízni? 14 éves vagyok..2013. jan. 23. 19:08
1/4 anonim válasza:
Számold ki mennyi kalóriát eszel most. Számold ki mennyi kéne a szintentartáshoz(kalkulátorral) hétröl hétre fokozatosan emeld, ha picit hiznál eddz kicsit többet
2/4 poiu válasza:
NE számold ki, mert belehalsz. Jól tetted, hogy lefogytál, de itt a vége. Rendes táplálkozás: zöldség és hús. Nem leszel ettől kövér, nem kell számolgatni. Ha fagyizol pizzázol, hamburgerezel, akkor visszahízhatsz. Nem kell visszaállítanod a hormonrendszeredet, mert nem romlott el. Millió évek óta jól szolgálja az emlősöket.
3/4 A kérdező kommentje:
jah kezdek rendesen ennii emlősöket.. xd nincsen menstruációm csak elfelejtettem leirni és ezért.
2013. jan. 24. 15:13
4/4 poiu válasza:
Ez elég rejtélyes, mert nem vagy csontsovány. El kéne menned dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!