Milyen étrendet ajánlanátok nekem?
Jelenleg nem sportolok aktívan, vagyis természetesen napi szinten tornázok, de nem az igazi. Most tervezem, hogy ismét sportos életmódot fogok folytatni. Tervben van az úszás legalább heti 2-3 alkalommal, továbbá keresni fogok mellé még valami edzéstervet itthonra. Szóval 7 napból kb. 5-6 nap lesz valami edzés.
Viszont érzem magamon nap, mint nap, hogy fáradt vagyok. Nincs elég energiám, még akkor sem, ha éppen laza napom volt. Tudom, időben kell lefeküdni, ezt igyekszem betartani, de nem elég. Kéne valami étrend, ami minden nap ad egy adag energialöketet. Ebben kérném a segítségeteket.
Nézegettem könyveket, de inkább olyanokat találtam, amit versenyszinten sportolóknak írtak. Én pedig nem ilyen szinten szeretném nyomni, csupán sportos életmódot szeretnék folytatni.
Kérlek titek ajánljatok könyvet, esetleg cikket, a lényeg, hogy elegendő információ legyen benne ahhoz, hogy egy teljes étrendet összeállíthassak belőle.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!