Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A tanúlhatok kung fu-t így?

A tanúlhatok kung fu-t így?

Figyelt kérdés
Szeretnék Kung fu-t tanulni, Viszont a lábam nem anyira erős mint másnak, mert műteni kelett. Semmi baja nincs, tudok futni, úgy mint más sőőt, még gyorsabban is, de ilyen rugásokat nem nagyon tudok csinálni, hogy fejig felrugni max hasig meg ilyenek. Viszont erős a lábam. A Kung fu-ban menyire fontosak az ilyen dolgok? Tanúlhatok így kung-fu-t Az edző megérti ha elmondom a problémám?
2009. aug. 30. 18:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is járok kung-fuzni (wing tsun), és nagyon jó közösségünk van, még nagyon megértőek, rendesek, még egyszer sem nevettek ki, pedig hidd el, nem vagyok túl profi meg erős sem (lány vagyok). Úgyhogy szerintem ez ne tántorítson vissza.
2011. szept. 13. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!