Szerintetek nyára lesz látcatja?
ezen a héten kezdtem el hasra edzeni ..felülés.prés .lábemelés... szerintetek nyára lesz eredménye ha rendszeresen és szorgalmassan csinálom ?
hetente hány napott edzek hasra hogy legyen látszatja?(eredménye)
Jóhogy, nézd meg ezt
AB Ripper
Jah és napi szinten nyomhatod!
Jaja jó lesz az csak csináld, ezzel a zsírégetős csicskával meg ne foglalkozz, lerí a rosszindulat a hozzászólásából.
Ha rám hallgatsz ez volt az utolsó, h ide jöttél, ilyen majmokkal van kirakva ez az oldal.
xd rajtam azér neveszetek össze csak kérdés volt am minden nap csinálok már mostis megcsináltam vagy 70 et mindenből
lábemelés ,prés,felülés, váltott láball prés stb :D
még nemvolt izomlázam ezen a héten ezér felidegesítettem magam és cseppet megdolgoztatom magam hagy edződjön :D
53% te baromi intelligens ember lehet , ha lecsicskázol itt bárkit is !!! Mi jogon mondd már meg ? Ha van véleményed írd le, de kulturált emberhez méltóan, ne majom módjára !
És igaza van 91%-nak!
A gyakorlatok jók amiket csinálsz és heti 3X -nál felesleges többször csinálnod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!