Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki van meg ugy vele hogy...

Ki van meg ugy vele hogy Monteznek itt a helye?

Figyelt kérdés

A minap olvatam hogy elegge rosszul esett Monteznek hogy mar jo parszor bele kotnek, es szivoznak vele. Ugy gondolom hogy ebbe a kategoriaban messzemenoleg az egyik leghozzaertobb ember es emellett turelmes is mert akar napi 8-9 ugyanolyan gyoker kerdesre is leirni ezerszer a valaszt! Ezert a minimalis tiszteletet megerdemli szerintem es en meg szeretnem neki koszonni hogy tapasztalataval/tudasaval segit nekem ha valamit nem tudok!

Aki meg igy gondolja hogy itt a helye a ven rokanak az nyugodtan megkoszontheti neki es hatha visszajon es segit nekunk es a tobbieknek! Mert ezt a kategoriat csak a jo arcok miatt jo latogatni mint Montez, Dirthboy, ssanchez,wash es meg sorolhatnam!

2013. jan. 12. 21:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök hogy már nincs itt. Azért mert legalább nem kell minden nap leírnia ugyan azt 100x. Tény hogy más ennnél kisebb tudással milliókat keresett a fogyással, õ meg itt válaszolgatott nekünk naphosszat ingyen? Monteznél nincs jobb felhasználó itt és köszönök neki mindent de megértem hogy elment.
2013. jan. 13. 08:42
 22/30 JayC ***** válasza:
100%

tényleg szar érzés lehet, ha az ember INGYEN, JÓ SZÁNDÉKBÓL segíteni próbál, és erre az irigy vagy hozzánemértő- primitív emberek belekötnek.

ez is 1 csoda volt, hogy akadt itt egy ilyen alázatos, ekkora tapasztalatokkal rendelkező ember aki hajlandó volt minden gyökérnek segíteni, mert be kell látnunk, hogy a GYK nem a színvonaláról híres, főleg más kategóriákban.

2013. jan. 13. 09:57
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

bass.zátok meg a k.urva anyátok akik miatt elment kis irigy g.ecik vagytok nem baj majd ti válaszoltok 100000000000eddszerre is a legidegőlőbb idóta kérdésekre!!!!

Kössz szépen mindent Montez nagyon nagyon sokat segítettél!!a tőbbiek is de érdemes azon elgondolkodni hogy miért pont Montez van a legjobban kiemelve,holott rengeteg jó válaszoló van még,azért mert ő minden kis szar kérdésre válaszolt amire nekünk nem volt kedvünk vagy késő este már lusták voltunk átnézni ő arra is írt teljes higgadtsággal 1000ezersze elmagyarázott mindent sőt ha megtámadták akkor is képesen volt kúltráltan válaszolni erről van szó,még egyszer kösssz mindent!!!!!

2013. jan. 13. 15:29
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
azt hozzáteszem még hogy én a helyedbe nem mennék el ezzel hitelt adsz a sok kis kancsónak,elérték a céljukat elüldöztek,menni kell a tömeggel szemben csak úgy emelkedhetsz kii
2013. jan. 13. 15:31
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, sokat nőttél a szemembe !!!
2013. jan. 13. 15:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
igazán örülök: D
2013. jan. 13. 15:44
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
különben is itt az emberek nagy része csipáz téged,meg szüksége van jó tanácsokra,azért mer van 2-3 seg.gfej azért hagyod itt az egészet?:O
2013. jan. 13. 16:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Sajnálatos, hogy elhagyta az oldalt, de akik hosszabb ideje itt vannak láttak már ilyet nem egyszer és nem utoljára. Minden jót Montez.
2013. jan. 15. 12:39
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem tudtam, hogy elment. :(

Már az utóbbi hónapokban nem néztem be ebbe a kategóriába.

Mert már mindig ugyanazok a kérdések vannak, és kb. már én is teljesen kikupálódtam, hogy mit, hogyan kell csinálnom, ezért már nem is kérdezgetek itt.

Bár én teljesen megértem. Akkor is megérteném a döntését, ha senki sem támadta volna, mert milyen unalmas már mindig ugyanazokkal a kérdésekkel szembesülni, válaszolni rá? Már én magam untam a kérdéseket fél év után, ő meg több ideje volt itt köztünk, és még válaszolt is rájuk, csoda, ha valaki nem csömörlik meg tőle.

2013. márc. 8. 01:29
 30/30 feca101 válasza:
Nem ismerem Montezt, teljesen kívülálló vagyok, de ezen az oldalon nagyon sok helyen találkoztam a hozzászólásaival és eddig mindet hasznosnak és értelmesnek találtam. Úgy érzem őszintén osztja meg a tapasztalatait, ami igen értékes dolog .
2013. máj. 12. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!