Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki van meg ugy vele hogy...

Ki van meg ugy vele hogy Monteznek itt a helye?

Figyelt kérdés

A minap olvatam hogy elegge rosszul esett Monteznek hogy mar jo parszor bele kotnek, es szivoznak vele. Ugy gondolom hogy ebbe a kategoriaban messzemenoleg az egyik leghozzaertobb ember es emellett turelmes is mert akar napi 8-9 ugyanolyan gyoker kerdesre is leirni ezerszer a valaszt! Ezert a minimalis tiszteletet megerdemli szerintem es en meg szeretnem neki koszonni hogy tapasztalataval/tudasaval segit nekem ha valamit nem tudok!

Aki meg igy gondolja hogy itt a helye a ven rokanak az nyugodtan megkoszontheti neki es hatha visszajon es segit nekunk es a tobbieknek! Mert ezt a kategoriat csak a jo arcok miatt jo latogatni mint Montez, Dirthboy, ssanchez,wash es meg sorolhatnam!

2013. jan. 12. 21:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
Montez, jók voltak a hozzászolásaid várjuk továbbra is!
2013. jan. 12. 21:53
 2/30 anonim ***** válasza:
Írjatok neki privátot, ha ennyire hiányoljátok!
2013. jan. 12. 21:55
 3/30 anonim ***** válasza:
78%
Igyvan! Sokmindent tanultam énis innen,főleg Monteztől,meg a többiektől is,RESPECT
2013. jan. 12. 21:57
 4/30 A kérdező kommentje:
Most kollektivan szeretnenk neki jelezni hogy jo ember es mindenki kedveli ot itt!
2013. jan. 12. 21:58
 5/30 anonim ***** válasza:
És miből gondolod, hogy éppen figyeli a kérdéseket?
2013. jan. 12. 22:01
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy Montez egy jó fej csávó, és nagyon sokat segít(ett) az embereknek a hozzáértésével, és ezredszerre is leírta a szálkásító étrendet azoknak, akik izmot akarnak csinálni a zsírból. Viszont ha ő nem akar írni, akkor nem erőszakolhatjuk meg, hogy "márpedig tessék írni, mert hiányzol nekünk!".
2013. jan. 12. 22:01
 7/30 A kérdező kommentje:
Ha nem akar irni akkor termeszetesen nem eroszakoskodunk! Csak a muktkori kerdesnel irta hogy a sok rosszakaro es rosszmaju ember miatt hagyna abba!
2013. jan. 12. 22:04
 8/30 dirtboy ***** válasza:
92%

nem stimmel a nevem,helo

egyébként csak megjegyzem hogy pont az ilyen kérdések miatt bas szátok el a dolgokat.

még ti kiemeltek bizonyos válaszolókat,jelen esetben Montezt aztán dicséritek meg minden addig ezzel pont hogy ellenségeket szereztek neki mert ez a f asz oldal is tele van irigy gyökerekkel akik emiatt simán megutálhatják aztán beszólogatnak meg lepontozzák az összes válaszát.

már vagy két hete megmondtam Monteznek hogy figyelje meg hogy ez lesz belőle hogy jön a sok Montezes kérdés meg szó szerint istenítés,és tessék jönnek is a támadások neki egyre többet.

2013. jan. 12. 22:13
 9/30 A kérdező kommentje:

Bocs hogy elirtam!

Nem ertem mi a problema a kerdessel nem erzem provokativ kerdesnek es nem szandekoztam ezzel mg tobb ellenseget szerezni neki! De akkor mind1

2013. jan. 12. 22:21
 10/30 dirtboy ***** válasza:
87%

a kérdéssel semmi gond nincs,nem provokatív meg semmi.

amit én mondok az az hogy kiemeltek itt válaszolókat pl te /Montez, Dirtboy, ssanchez,wash/ és ezt tuti hogy pár háttérben meg bújó ember vagy névtelen válaszoló aki szeretne többet elérni itt nem nézi jó szemmel.

aki ismert,híres annak több az ellensége is,ezt a híres dolgot meg pont ezek alkotják hogy nem hagytátok meg az ember egy sima válaszolónak hanem elkezditek kiemelni.

most az van hogy nem lepontozókat szerzett hanem provokálókat.

próbálnak mindig ellentmondani neki csak hogy ők okosabbnak tűnjenek.

2013. jan. 12. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!