Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki van meg ugy vele hogy...

Ki van meg ugy vele hogy Monteznek itt a helye?

Figyelt kérdés

A minap olvatam hogy elegge rosszul esett Monteznek hogy mar jo parszor bele kotnek, es szivoznak vele. Ugy gondolom hogy ebbe a kategoriaban messzemenoleg az egyik leghozzaertobb ember es emellett turelmes is mert akar napi 8-9 ugyanolyan gyoker kerdesre is leirni ezerszer a valaszt! Ezert a minimalis tiszteletet megerdemli szerintem es en meg szeretnem neki koszonni hogy tapasztalataval/tudasaval segit nekem ha valamit nem tudok!

Aki meg igy gondolja hogy itt a helye a ven rokanak az nyugodtan megkoszontheti neki es hatha visszajon es segit nekunk es a tobbieknek! Mert ezt a kategoriat csak a jo arcok miatt jo latogatni mint Montez, Dirthboy, ssanchez,wash es meg sorolhatnam!

2013. jan. 12. 21:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnálom, hogy nem ír többet, de egyet értek vele, nem kellene személyeskedni, vagyis poén szintjén igen, lehet, mert voltak poénos kérdések is konkrétan hozzá ... csak bele lehet fáradni.

Én nem érzem provokatívnak ezt a kérdésed egyáltalán!

2013. jan. 12. 22:37
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Jah, Montez bácsit szerettyük. :)

(megjegyzem: emlékszem olyan hozzászólásra, ahol nyilatkozott olyan nőnemű válaszoló aki szívesen "megerőszakolná". :P (de legalábbis vinné, mint a (szőlő)cukrot) :) )

2013. jan. 12. 22:50
 13/30 bumbi02 ***** válasza:
16%

Már alapból meg leszek kövezve, hogy egyáltalán írni merek valamit, de legyen.

Először is leszögezném, hogy Montez tényleg korrektül válaszol mindig, és képes normálisan is vitatkozni, illetve van humorérzéke, legalább az ironizálásból ezt vonom le. De nem értem hogy mi ez a Montez-istenítés? Más kategóriákban nem találni ilyen héroszokat, akit visszatapsol a közönség, még akkor se, ha az adott illető már több éve kommentel, és mindig jókat. Ami nekem egyedül unszimpatikus Montez írásaiban, az hogy Ctrl+C, Ctrl+v nagy részük. Tehát nem mondanám hogy napi 8-9x is leírja akár a választ, de ettől független a szakmaiságát nem kérdőjelezném meg. Csak nekem személytelenné válik úgy egy válasz, ha látom, hogy csak egy sablont kaptam.

Amúgy pedig jó arcok.... hát egy két névvel vitatkoznék a sorból:)

2013. jan. 12. 22:55
 14/30 anonim ***** válasza:
sajna ez azért van mert van egykét faszi aki nem arra haasználja az oldalt amire kitalálták
2013. jan. 12. 22:56
 15/30 anonim ***** válasza:
89%

"amit én mondok az az hogy kiemeltek itt válaszolókat pl te /Montez, Dirtboy, ssanchez,wash/ és ezt tuti hogy pár háttérben meg bújó ember vagy névtelen válaszoló aki szeretne többet elérni itt nem nézi jó szemmel. "

Jézusom,ember! Mi van veled?:D Mi az,hogy valaki szeretne többet elérni ezen az oldalon? Talán pénzt kapsz a válaszokért?:D Vagy nem értelek:D Mintha az életetek függne ezen az oldalon. Szerintem ez már beteges:D Amikor van egy kis szabadideje az embernek felnéz, de ti itt élitek le a hétköznapjaitok és az a menő akinek 95%-os a mutatója:D:D:

2013. jan. 12. 22:56
 16/30 anonim ***** válasza:
26%
bumbi02 menny a P-be
2013. jan. 12. 22:57
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért van a Ctrl+C Ctrl+V, mert lehetetlen volna minden kérdezőnek teljesen átfogalmazni a szálkásító étrendet. Sablonos kérdésre sablonos válasz. Hetente több tízen kérdezik meg, hogy hogy legyek kigyúrt/hogy legyek szálkás.
2013. jan. 12. 23:02
 18/30 bumbi02 ***** válasza:
0%
Jó mondjuk ebben tényleg közrejátszhat az emberi hülyeség, hogy mielőtt utána olvasna valaki hogy van-e már ilyen kérdés, feltesz inkább egyet, pedig google-ba beírná, valószínüleg kiadná elég gyorsan.
2013. jan. 12. 23:06
 19/30 anonim ***** válasza:
javaslom kérj monteztol bocsánatot
2013. jan. 12. 23:09
 20/30 dirtboy ***** válasza:
100%

/Jézusom,ember! Mi van veled?:D Mi az,hogy valaki szeretne többet elérni ezen az oldalon?/

pl toplistán szeretne jobb helyen lenni vagy egy ilyen felsorolásban szeretne szerepelni minta mi ebben a kérdésben is van.

de mond te jobb indokot hogy valaki mért szál rá a másikra és pontozza le meg indokolatlanul vitázik vele állandóan.

toplistán egyébként tudok érdekes dolgokat de azt nem osztom meg senkivel de érdemes figyelni.

ctrl-c ctrl-v miatt meg nem Montezt kéne felhozni,van itt olyan akinek válaszai 90%ban másolt szövegből áll,őt még sem baszo gatják miatta.

2013. jan. 12. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!