Ez mennyire rossz tömegeleskor? (többi lent)
4 honapja edzek. Jelenleg izmosodni probalok es ilyenkor ugye ajanlott a napi 4-5-6 etkezes.
De en ezt sajnos nem tudom megoldani, ha igen akkor meg nem tul jol?
Burger kingben dolgozom. Eddig nem nagyon ettem ott.
Reggeli: zabpehely+tejsavo feherje
Utana van 1 oram es indulhatok melozni. Igy meg nem vagyok ehes es nem is tudnek enni. Viszont napi 8-9 orat dolgozom, es csak egyszer van szunet. A szunetben altalaban csirket vagyon tonhalat eszem rizzsel. Eddig ok is.
De utana meg elottem 4-5 ora, es par ora utan nagyon megehezem:(
Es mivel nem tarthatok meg egy szunetet, altalaban elemekek egy burger(ilyen marhahuspogacsasat) es azt gyorsan befalom, mikozben hatul valogatom a szemetet. Vagy kekszet, ha csak arra van lehetosegem:(
Ez nagyon rossz?
Nem hizas miatt kerdezem, alkatilag nagyon szerencses vagyok az utobbi 3 honapban 2 kilo jott ram, de "meretileg" nem valtoztam. Tehat nem jott fel zsir, szinte semmi.
Csak ugy egeszseg szempontjabol. Altalab double cheeseburger-t szoktam csenni es kieszem a hust(18 g feherje van benn, csak hat sok zsir). Neha a zsemle felet is hozzaeszem, de igysrm lepem tul a napi 3-4 g/tskg szenhidratot. Inkabb a zsirbevitel magas egy kicsit. Este turo/tojas/cottage cheese.
A feherjebevitelem minimum napi 110 g(inkabb tobb).
55 kg vagyok.
Velemeny?(es persze lany)
Mert ennem muszaj es nem engedhetek meg magamnak annyi mindent, nem allok jol anyagilag.
Feherjem(optimum 100% whey) es multivitamin megvan.
De irtam h megvan^^
Napi 2xshake, minim egyszer 30 g feherjenek megfelelö hal vcsirke, esti turo: 30 g feherje. Ez alapbol 110g, ehhez jon meg neha a burger husi vagy cottage cheese vagy tojas(v turo helett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!