Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez mennyire rossz tömegeleskor...

Ez mennyire rossz tömegeleskor? (többi lent)

Figyelt kérdés

4 honapja edzek. Jelenleg izmosodni probalok es ilyenkor ugye ajanlott a napi 4-5-6 etkezes.

De en ezt sajnos nem tudom megoldani, ha igen akkor meg nem tul jol?

Burger kingben dolgozom. Eddig nem nagyon ettem ott.

Reggeli: zabpehely+tejsavo feherje

Utana van 1 oram es indulhatok melozni. Igy meg nem vagyok ehes es nem is tudnek enni. Viszont napi 8-9 orat dolgozom, es csak egyszer van szunet. A szunetben altalaban csirket vagyon tonhalat eszem rizzsel. Eddig ok is.

De utana meg elottem 4-5 ora, es par ora utan nagyon megehezem:(

Es mivel nem tarthatok meg egy szunetet, altalaban elemekek egy burger(ilyen marhahuspogacsasat) es azt gyorsan befalom, mikozben hatul valogatom a szemetet. Vagy kekszet, ha csak arra van lehetosegem:(

Ez nagyon rossz?

Nem hizas miatt kerdezem, alkatilag nagyon szerencses vagyok az utobbi 3 honapban 2 kilo jott ram, de "meretileg" nem valtoztam. Tehat nem jott fel zsir, szinte semmi.

Csak ugy egeszseg szempontjabol. Altalab double cheeseburger-t szoktam csenni es kieszem a hust(18 g feherje van benn, csak hat sok zsir). Neha a zsemle felet is hozzaeszem, de igysrm lepem tul a napi 3-4 g/tskg szenhidratot. Inkabb a zsirbevitel magas egy kicsit. Este turo/tojas/cottage cheese.

A feherjebevitelem minimum napi 110 g(inkabb tobb).

55 kg vagyok.

Velemeny?(es persze lany)

Mert ennem muszaj es nem engedhetek meg magamnak annyi mindent, nem allok jol anyagilag.

Feherjem(optimum 100% whey) es multivitamin megvan.

2013. jan. 12. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Az azért nyilvánvaló, hogy gyorskaján élni nem egészséges. De van más választásod? Ha van, mindenképp oldd meg, hosszútávon azért nem jó ez, ha meg nincs, akkor nem tudsz micsinálni. De mondjuk azt nem értem, hogy ha nem vagy eleresztve anyagilag, miért a legdrágább fehérjét vetted? :D ha ajándékba kaptad, az más.
2013. jan. 12. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
A feherjere mindig sporolok, nem vagyok hajlando levaltani:D
2013. jan. 12. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Uj ruhat sem vettem honapok ota:D a feherje fontosabb:D
2013. jan. 12. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
:DD Te tudod. De ugye azt is, hogy nem a fehérje márkáján múlik a dolog, és ha nincs meg az összfehérjemennyiség, akkor csak pénzkidobás?
2013. jan. 12. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:

De irtam h megvan^^

Napi 2xshake, minim egyszer 30 g feherjenek megfelelö hal vcsirke, esti turo: 30 g feherje. Ez alapbol 110g, ehhez jon meg neha a burger husi vagy cottage cheese vagy tojas(v turo helett)

2013. jan. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!