Hogyan fogyhatok le egy kicsit? Többnyire fenéktájon zavar, comb és has.
Figyelt kérdés
Nincs túl sok időm, de ami van,azt szeretném ezzel tölteni. Írnátok pár olyan gyakorlatot, amit otthon tudok csinálni és segítenek? Mennyi időt vesz igénybe, napi hány percet ahhoz, hogy sikerüljön nem túé hosszú időn belül?#fogyás #hasznos gyakorlatok
2013. jan. 11. 00:01
11/15 A kérdező kommentje:
acm 1899, köszönöm szépen, ez sokat segített.
2013. jan. 11. 00:38
12/15 anonim válasza:
Te folyton a gyakorlatokat kérdezed. Rögtön az első válaszoló mondta, hogy alapvetően diéta. Én ezt megerősítettem, hogy csupán a mozgás valószínűleg nem elég. Szerintem ezek válaszok. Erre megkérdezed, hogy mennyit kell ugrálókötelezni, vagy valami ilyesmit...
13/15 anonim válasza:
kérdező, mindkét dolog kell hozzá. Szálkásító diéta és aerob mozgás is, pl heti min 3-4, 40-50 perces kocogás, bicaj, stb.
Helyi fogyasztó gyakorlatok nincsenek!
Diéta nélkül nem lesz jó eredmény!
14/15 A kérdező kommentje:
A diéta alapvető... mellette szeretnék mozogni, mindegy achilles, hagyjuk... köszönöm a többi választ!
2013. jan. 11. 11:23
15/15 anonim válasza:
Felülésekkel próbálkozhatnál sztem. 3x 10 kezdésnek aztán szépen emelheted 2 naponta hozzácsapsz 2-3-t...Kort irhattál volna pl ha van iskolatáskád akkor rakd meg könyvekkel és gugolj vele le, álljs fel...ilyesmiket bőven meg tudsz otthon csinálni, és NE EGYÉL UNALOMBÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!