Mit kéne tennem ha Sokak szerint reménytelen?
Figyelt kérdés
17 vagyok és 60 kiló 180 centivel. elég sokat eszem de ált csak 12 orakor eloszor mert sietek suliba. Nagyon szeretek mozogni de nincs kondigépem csak egy huzockodom. Nincs tul sok penzem de havi 10-15 ezret rá tudnék forditani. Mit kéne tennem és hogyan ha változtatni szeretnék? Heti 4x járok futni de mindenki szerint felesleges de én szeretem. Viszont tény hogy inkább fogyok mint hízok2013. jan. 10. 19:55
11/16 anonim válasza:
tegnap 20:44
Nem baj, inkább erre költsetek mint szemét kajára. A tesóidnak sem fog ártani :)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Már voltam is a piacon és megvettem az első adag zöldséget bár elég nehéz betartani a napi 6 etkezest
2013. jan. 12. 09:19
13/16 anonim válasza:
Reggeltől számítva 3 óránként kell enni. Ebben segít, ha dobozban viszed suliba a kaját. Scitec Mass-t meg ne vegyél, a lehető legszarabb termék.
14/16 A kérdező kommentje:
Értem és melyik a jó?
2013. jan. 12. 11:39
15/16 anonim válasza:
Törekedj arra, hogy adagonként maximum 50g cukrot tartalmazzon és legalább 30g fehérjét. De tömegnövelőt csak edzés után igyál, más időpontban sima fehérjét. Ezért jobb és gazdaságosabb csak egy fehérjét venni, hozzá külön szőlőcukrot (por formában persze) és akkor az edzés utáni fehérjeturmixhoz hozzárakni 40-50g-ot belőle.
16/16 A kérdező kommentje:
Rendben Köszi szépen
2013. jan. 12. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!