Jó ez edzésterv?
Jó ez az edzésterv ? :
Hétfőn, Szerdán, Pénteken fekvő
Kedd, csütörtök lábemelés, felülés
Hétfő, szerda, péntek futás ?
Akkor így jó lenne ? Próbáltam úgy alkotni, hogy tudjanak pihenni az izmaim, egyébként csak az a célom vele, hogy kicsit erősödjek :)
Hétfő - Fekvő, tolódzkodás, Futás
Kedd - Felülés, lábemelés, gyéb hátizom erősítő gyakorlatok
Szerda - Fekvő, Futás
Csütörtök - Felülés, lábemelés, egyéb hátizom erősítő gyakorlatok(Nekvüket nem tudom azért írtam így :D)
Péntek - Fekvő,tolódzkodás, Futás
Húzódzkodást nem írtam bele, mert egyszerűen nem birom magamat felhúzni :\ A vádlit meg erősíti a biciklizés, amit nem írtam bele az edzéstervbe, mert minden reggel biciklivel megyek suliba, ami csak oda 4 km
Amikor még van energiád rá. De én nem így osztanám el.
Csinálnék egy A és egy B napot és lenne 2 A és két B edzésem. Tehát Hétfő: húzódzkodás, tolódzkodás két szék között, fekvőtámasz szélesen és szűken, fekvőtámasz kézállásban (és ha van még súlyzó, akkor oldalemelés+ mehet egy bicepszgyakorlat.)
Kedd: láb-has: guggolás (egylábas is mehet), kitörés, egylábas vádli állva, hasprés, lábemelés., alsó hátizmok
Csütörtök=hétfő, péntek=kedd
Értem, köszi :)
És ezek mellett még mehet a futás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!