19% testzsír az sok?
Figyelt kérdés
90kiló vagyok 184cm magas férfi,ez soknak számít,egyébként nem vagyok kövér olyan masszívan felépített,mennyinek kéne legyen,mennyi az optimális,az a bajom hogy már kezdek szemből eltűnni értem ezt úgy hogy olyan nagyon egybe folyni,nem látszanak az izmok körvonalai,ez hány %os testzsírnál valósul meg?2013. jan. 9. 20:47
11/16 anonim válasza:
Pedig ez nem rossz forma, nem tűnsz annyira zsírosnak. Sőt! Ez tuti nincs 19%. Kb én vagyok olyan körül és lényegesen szarabbul nézek ki, mint Te. :D Jóez, ne picccsáskodj. Legalábbis a kép alapján jó, aztán lehet mást mondanánk ha nem húznád be/takarnád el a hasad...de a melleden és a karodon/válladon is látszik, hogy egész jó szálkás vagy.
12/16 A kérdező kommentje:
hidd el hogy nem különben nem tettem volna fel a kérdést,ha leülök és megmérem a hasamon ahogy kel kihúzom a bőrt és centivel végig akkor kb 4cm ami háj
2013. jan. 10. 00:26
13/16 A kérdező kommentje:
ezóta a kép óta kb 5kg szedtem fel
2013. jan. 10. 00:27
14/16 A kérdező kommentje:
ja és köszi azért:)
2013. jan. 10. 00:27
15/16 anonim válasza:
Akkor nem sok értelme volt a képnek :) tegyél fel egy aktuálisat. Egyébként rossz étrenddel lehet olyat, hogy csak zsír jön fel, de sajnos naturálban ha edzel mindenképp jön zsír is az izommal együtt. Ha félsz, hogy "elfogysz", akkor tömegelj még, én is még márciusig vastagítok aztán nyárra megpróbálom szépen lepucolni magam. Viszont azt el kell fogadni mentálisan, hogy vagy méret lesz, vagy forma. A kettő együtt natúrban nem fog menni. Van aki inkább kicsit pocakosabb, fedettebb, de nem akar kisebb lenni vagy gyengébb, én inkább kockahas párti vagyok, még ha a jelenlegi formám nem is ezt mutatja. :D
16/16 anonim válasza:
Kérdező, a képen nagyon jó a formád, ott kb 12 körüli a testzsírod, messze nem 20%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!