Van esélyem, vagy ehhez már késő?
Figyelt kérdés
Szeretnék hip-hop -ot táncolni, de eddig nem táncoltam, illetve nagyon másfélét csak. 20 éves vagyok. Van rá esélyem hogy meg tudom tanulni ezt a táncot? Nem vagyok olyan nagyon hajlékony, ritmusérzékem az jó. De ilyen kézenállás, szaltó, cigánykerék sosem mentek. Mit gondoltok? Egyébként valami olcsóbb tanfolyamra lenne pénzem, ilyen Dalmadance meg hasonló árkategóriára sajnos nem :/2013. jan. 9. 17:23
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy elkésve.
Pénz nélkül nem hiszem, hogy tánciskolában tudnál domborítani, ott a terembérlet meg a tanár díja miatt nagy difik nem lehetnek, az pénzbe kerül, hacsak nem találsz valakit, aki "jótékonykodik". Viszont ha nagyon motivált vagy, akkor youtube videók + otthon tükör előtt szépen az egyszerűbb figuráktól elindulhatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Hát vmilyen vidéki kis tanfolyamra lenne csak pénzem esetleg, bár még az sem olcsó. Nem hogy tánciskolába, valami komolyabba járni... az nagyon drága sjanos és félnék is teljesen kezdőként odamenni, mert lehet hogy csak bénáznék és feltartanám a többieket akiknek tök jól megy. :/
2013. jan. 10. 17:58
3/3 anonim válasza:
Csak egyet mondhatok erre, ne félj kezdőként odamenni, mindenki volt kezdő egyszer, aki táncol. Ha egy kicsit is együtt élnek a tánccal, ha nem kifejezetten versenyistálló, akkor aki ott van, az azért csinálja, mert élvezi amit csinál, segíteni fognak, hogy elkapd a ritmust. Én mindenhol csak ilyenekkel találkoztam. Ha mégsem, akkor meg nem érdemlik meg, hogy rájuk pocsékold az idődet és pénzedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!