Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez az izomzathoz?

Mit szóltok ehhez az izomzathoz?

Figyelt kérdés

Ahhoz képest hogy nem testépít hanem crossfittel, és az étrendje is iszok fehérjét meg amit megkívánok, szerintem jó :)

[link]

2012. dec. 29. 08:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Teljesen jó.
2012. dec. 29. 08:23
 2/12 Gergő86 ***** válasza:
Hát igen, elég komoly az biztos, viszont ne felejtsük el hogy a crossfit azért nem egyenlő az ugrálókötelezéssel meg a fekvő után futok egy kört koncepcióval :) Rengeteg súlyzós edzés van annyi külömbséggel hogy nem végzünk izolációs gyakorlatokat (leaglább is én nem) de pl megnézhetjük az amerikai focisokat azért ott is találunk egy két poszton nagyon brutál fizikumot :)
2012. dec. 29. 09:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Idővel minden kemény edzésnek meglátszik az eredménye.. a testépítésnél ez az idő rövidebb, és az eredmény nagy. Minden elismerésem a Kérdezőnek, hát senkinek egy rossz szava nem lehet a formára.
2012. dec. 29. 09:53
 4/12 anonim ***** válasza:
ha ez nem testépít akkor nekem izomszálak lógnak ki a lukamból :D
2012. dec. 29. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
tökéletes
2012. dec. 29. 10:43
 6/12 dirtboy ***** válasza:
Aczél, nem a kérdező van a képen.
2012. dec. 29. 11:41
 7/12 dirtboy ***** válasza:
tényleg kérdező,saját magadról is raknál fel képet?
2012. dec. 29. 11:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék, majd május körül, de hogy jön ez ide? A képen rich froning van nem én, sehol sem állítottam hogy ilyen izmos lennék
2012. dec. 29. 11:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak gondolkozom rajta ha elértem a naturál genetikai potenciálomat ( testsúly-100 plusz kb 5-6 kiló zsir)a testépítést crossfitre váltom
2012. dec. 29. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Megtévesztően írtad, kérdező. Mivel a mondta eleje az másról szól, de a mondat másik végén meg semmi átmenet nélkül írod, hogy iszok fehérjét meg amit megkívánok.

Tehát az meg már rád utal. :)

2012. dec. 29. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!