A feherjetol fajhat a gyomrom?
Figyelt kérdés
Illetve fugg attol hogy tejben vagy vizben iszom?2013. jan. 8. 21:33
1/9 anonim válasza:
persze hogy függ tejben nem szabad inni csak vízben,nem hiszem hattól fájna max ha csak nagyon sokat iszol
2/9 Takumi válasza:
Vízzel készítsd el a turmixot. Ha az után is van ilyen próbláma válts fehérjét.
4/9 A kérdező kommentje:
Nektek van valami hatasa? Fosas vagy valami?
2013. jan. 8. 21:41
5/9 anonim válasza:
Elmondom én is: vízzel kell inni, különben elbaszod a felszívódását, DE nem hinném hogy ha esetleg tejjel ittad, amiatt fájna a hasad.
Nekem spec. nincs tőle fosás, meg semmi, de sokaknak nem bírja a tejsavót(feltételezem ezt vettél) a gyomra. Próbáld ki még párszor , és ha tuti amiatt fáj a gyomrod, akkor váltani kell tojásfehérjére/marhaproteinre.
6/9 anonim válasza:
én napi 300g fehérjét eszek most,ebből 150tápkiegből csinálok sokszor jó nagy adagokat sose fáj tőle a gyomrom és nem is fájt szal tuti nem ettől,nem hiszem hogy ettől valakinek is fájna.de ki tudja
7/9 anonim válasza:
Meg lehet, hogy tejcukor érzékeny vagy?!
8/9 A kérdező kommentje:
A tejsavoproteinben eleg minimalis laktoz van es mivel a tejtermekeket tudom fogyasztani igy nem hinnem hogy tejcukor lenne a baj. Sztem a tejben valo felkeverest nem birom...
2013. jan. 9. 16:36
9/9 anonim válasza:
tejjel nem szabad inni ez olyan mintha anyád kimosná a gatyádat te meg utána beleszarnál és nem értenéd mért nem tiszta
proteint csak vízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!