Nem hat igazán a gyúrás. Tippek? Hibák?
Csáó, 15/f vagyok, 1 éve járok pont kondizni nyáron heti 5x, azon kívül heti 3x és azt vettem észre, hogy fél éve csak a 60-at tudom kinyomni és nem is látszódik eléggé. Persze egy kis izmot felszedtem. Pl.: kézi súlyzós bicepszet kezdtem 8kg-mal most nagyjából megy 15-tel és tárogatni is 50-nel tudok. Bicepszemen is persze látszódik, de nem igazán és ezzel csak én vok így? Többet nem is fejlödök? Egyébként kézi súlyzókkal is már vagy 3 hónapja kezdtem 15-el, szóval régóta nem fejlödök. Legyek türelmes, vagy mi? Lehet, hogy a Minden napi tesi miatt van? Amúgy most leszek 16, azért irom, hátha ez is számít.
Úgy kéne, hogy nem 1 súllyal szériázzak, hanem egyre pakolom? Edzéstervem jó, semmilyen tápkieget nem használok,de ezután jobban meggondolom.
Montez nem értem mit irogatsz közöd nincs a sporthoz menj visza ninecraftezni vagy mit csinalni!:D:D:D::D:D:D:D:D
-irónia-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!