Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Baj, ha nem azonnal iszom meg...

Baj, ha nem azonnal iszom meg a kikevert fehérjeport?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Légyszi ne röhögjetek ki :D Az a helyzet, hogy szüleimmel élek és anyám egyfolytában beszólogat az étrendemre (ha túrót eszek, az a baj, ha nem tömöm magam sütivel kávé mellé, az a baj, stb.) és ha meglátja, hogy fehérje turmixot iszom, tuti elkezd szövegelni meg okoskodni, nekem meg meg egyáltalán nincs kedvem ezt hallgatni. Szóval: Ha mondjuk 2 órával korábban megcsinálom a turmixot shakerben és pl. egy üvegben későbbre félre teszem (hogy úgy tűnjön, valami joghurtos trutyit iszok), nem csomósodik nagyon össze vagy ilyesmi? :/

2013. jan. 7. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
nem,max összerázod újra de elmész egy klüön helyre és megcsinálod ott nehogymár ne lehessen megoldani
2013. jan. 7. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem, sajnos nem lehet megoldani, egyfolytában ki-be mászkálás megy mindenhova, elég idegesítő..

2013. jan. 7. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
bemész a fürdőszobába?
2013. jan. 8. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Edzés után rögtön igyál meg egy dupla turmixot. Anyukád nem lát, amikor a konditeremben vagy, és nagyon jól jön az izmodnak ha edzés után egyből kap építőanyagot. Töröld szárazra a shakert, tedd bele a port, vidd el, az öltözőben meg idd meg.

Tényleg azt kéne hogy bújj el előle, vagy a vécébe, vagy a szobádba amikor iszod a turmixot. El tudom képzelni, mennyire gátolja a fejlődésedet hogy nem táplálkozhatsz úgy, ahogy akarsz, ahogy megfelelő lenne. Legalább főzhetsz magadnak? Csirkemellet kéne megoldani valahogy.

2013. jan. 8. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért csomósodna össze?!?!

Fel kell rázni és kész, mielőtt megiszod.

2013. jan. 8. 06:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Árusítanak, gyárilag folyadékkal összekevert protein italokat 2-5dl kiveitelekben. Vajon azokat mikor állítottak össze?

Ezeketet is a szavatósággi időn belüle megveszed, felrázod, és megiszod.

2013. jan. 8. 06:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Étkezéssel ettől eltekintve nincs gond, többnyire én főzök rájuk is (nő vagyok), úgyhogy minden vagy diétásan készül vagy nekik és magamnak csinálok külön-külön (ha ők. pl lekváros gombócra vágynak) :)

Edzés után nem gond, csak ha vacsora mellé akarok még lehúzni egy adagot, na akkor ha látná tuti kitörne a háború :D

Köszi mindenkinek a válaszokat! ;)

2013. jan. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!