Baj, ha nem azonnal iszom meg a kikevert fehérjeport?
Köszi!
Nem, sajnos nem lehet megoldani, egyfolytában ki-be mászkálás megy mindenhova, elég idegesítő..
Edzés után rögtön igyál meg egy dupla turmixot. Anyukád nem lát, amikor a konditeremben vagy, és nagyon jól jön az izmodnak ha edzés után egyből kap építőanyagot. Töröld szárazra a shakert, tedd bele a port, vidd el, az öltözőben meg idd meg.
Tényleg azt kéne hogy bújj el előle, vagy a vécébe, vagy a szobádba amikor iszod a turmixot. El tudom képzelni, mennyire gátolja a fejlődésedet hogy nem táplálkozhatsz úgy, ahogy akarsz, ahogy megfelelő lenne. Legalább főzhetsz magadnak? Csirkemellet kéne megoldani valahogy.
Miért csomósodna össze?!?!
Fel kell rázni és kész, mielőtt megiszod.
Árusítanak, gyárilag folyadékkal összekevert protein italokat 2-5dl kiveitelekben. Vajon azokat mikor állítottak össze?
Ezeketet is a szavatósággi időn belüle megveszed, felrázod, és megiszod.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Étkezéssel ettől eltekintve nincs gond, többnyire én főzök rájuk is (nő vagyok), úgyhogy minden vagy diétásan készül vagy nekik és magamnak csinálok külön-külön (ha ők. pl lekváros gombócra vágynak) :)
Edzés után nem gond, csak ha vacsora mellé akarok még lehúzni egy adagot, na akkor ha látná tuti kitörne a háború :D
Köszi mindenkinek a válaszokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!