Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik fehérjeport válasszam?

Melyik fehérjeport válasszam?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt nézegettem részletesebben.

[link]

[link]

És a teljes választék itt van:

[link]

A másik lehetőség az,hogy innen választok, de nem tudom melyik lenne célszerűbb és miért...

[link]

2012. okt. 28. 00:27
 1/6 Sznofru ***** válasza:

Nem akarlak lebeszélni ezekről, de ezekben pl. ott figyel a xantán gumi. Akarsz te ilyeneket enni?

Ellenben vannak a stillmass és hi-tec fehérjék magasabb fehérjetartalommal.

Stillmass Whey 6:3:1 80%-os, Hi-Tec Whey c6 85%-os fehérjetartalommal. És tudtommal egyikben sincs ilyen adalékanyag, ellenben a whey pro 73,3%-osával.

Ha kiszámoljuk a tiszta fehérjetartalmat akkor:

Whey Pro (5kg) 3665gr. fehérje 27890.- ami 7,6Ft/gr.

C6 (2250g) 1912gr. fehérje 13700.- 7,1Ft/gr.

Whey (2250g) 6:3:1 még olcsóbb.

Tehát a C6 olcsóbb, mint amit kinéztél és nincs tele adalékanyaggal.

2012. okt. 28. 04:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek Sznofru-val, a Whey C6 és a 6:3:1 jobb protein. Ha pedig ezek közül kell választani, amit a kérdésben írtál, akkor kb mindegy, mert egyforma szinten vannak. Nem ezen múlik majd a jó formád, hanem leginkább a szilárd étkezéseiden, tehát az egész napi étrenden. Előbb azt kellene rendbe tenni, ha még nem tetted meg.:)
2012. okt. 28. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Amennyiben teljesen csak a protein, mint alapanyagra van szükség,akkor

[link]

vagy

[link]

2012. okt. 28. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha kiszámoljuk a tiszta fehérjetartalmat akkor:

Whey Pro (5kg) 3665gr. fehérje 27890.- ami 7,6Ft/gr.

C6 (2250g) 1912gr. fehérje 13700.- 7,1Ft/gr.

Whey (2250g) 6:3:1 még olcsóbb.

Első hozzászólónak. Ügyes ;-) a számolás, de....

egyetlen nagy különbséget kifelejtettél. A scitec Whey proffesional NEM TARTALMAZ whey hidrolizátumot!!!

A WHey C6 pedig a proteinen kívűl még tartalmaz hozzáadott L-leucint, L-glutmaint, és beta-ecdysteront is. Ha ezeket is figyelembe vesszük, és így is nézzük a kg-onkénti árakat, akkor a Whey C6 messze lekörözi a többit.

2012. okt. 28. 09:45
 5/6 Sznofru ***** válasza:
Jogos ;)
2012. okt. 28. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Whey c6 és a stillmass szerintem is remek termékek, jó ár/érték arányban.

De az itt linkelt myproteint nem ajánlom, 4000g-osként szerepel, de mellette a termékleírásban 5000 grammos, egy adag is hol 25g, hol 30g. Mondjuk ez lehet csak a webshop trehánysága, és én vagyok szőrszálhasogató...

2012. okt. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!