Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyalogolni szeretnék, milyen...

Gyalogolni szeretnék, milyen cipőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szóval a következő van: Időszerű lenne leadnom az ülőmunka során felszedett fölösleges bő 30 kilómat. Ehhez úgy gondolom, hogy a gyaloglás lenne a legjobb módszer első körben. Erre lehetőségem, kedvem is van.

Cipőt kellene hozzá szereznem, ami a következő kritériumoknak felel meg:

- jól lehet benne gyalogolni főleg aszfalton, betonon, esetleg néhanapján földúton

- terjedelmes lúdtalpam is van, tehát a lúdtalpbetétnek is bele kell férnie

- elég szélesnek kell lennie, hogy a széles lábfejem beleférjen

- ne legyen túl drága, Nike meg Adidas stb sajnos nem jönnek szóba, inkább Decathlon vagy ilyen környéken nézelődnék

Próbáltam a Decathlonban egy pár futócipő példányt, de szinte mindegyiket az a baj, hogy kicsi a lábfejemnek. Ami meg meg jó lett volna, az meg már túl drága volt.

Van javaslat esetleg?

2013. jan. 7. 15:48
 1/3 anonim válasza:
Tök mindegy, gyaloglással egy dekát nem fogsz fogyni.
2013. jan. 7. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Cipőt nem tudok ajánlani, én a Decathlanban vettem egy egyszerű futó cipőt, de utcán sétálok így télen akkor sima sportcipőbe megyek. Csak azért irok, mert gyaloglástól igenis lehet fogyni, legjobb lenne reggel éhgyomorra ha megoldható 1 óra séta, aztán ha este fele is megoldható ugyanannyi az még jobb :D Persze elég a reggeli is :) http://www.youtube.com/watch?v=cKelkKvm49Y
2013. jan. 7. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:

kedves első. köszönöm biztató szavaidat. Egyrészt nem ettől akarok lefogyni, ettől annyit várok, hogy többet mozogjak, mint eddig. Azt pedig szerintem te sem vitatod, hogy ez előnyös dolog.

Zárt térben sportolásra nem vágyom, futni nem szeretnék izületkímélésileg, kerékpár meg nem jöhet szóba városban. Így marad a séta, amiről viszont a legtöbb szakember azt mondja, hogy ha helyesen van belőve a szívritmus-intervallum, akkor rendkívül hatékony zsírégető.

Persze mellette értelmesen táplálkozok, meg ilyesmi.

Kedves második:

Igen, valahogy így gondoltam én is. Sajnos az egy óra az sok reggel, de ha gyalog megyek dolgozni és nem nyílegyenesen, akkor a fél óra megvan reggel is és este is.

Arról nem is beszélve, hogy benzint is spórolok vele

2013. jan. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!