Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg szükség van a megemelt...

Tényleg szükség van a megemelt fehérje bevitelre pihenő napokon is ha kondizik az ember?

Figyelt kérdés
73 kiló vagyok, edzés napokon 2, pihenőnapokon 1 turmixxal egészítem ki a napi étrendemet, de van hogy pihenő napon nincs kedvem meginni, nem igénylem hisz úgysem dolgoztam meg semmimet. Ez baj?

2013. jan. 6. 22:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tomegelesnel testsulykilogrammonkent a 2-25,szerese kell feherjebol ez nekem megvan
2013. jan. 8. 12:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy pihenő napon 100g van neked turmix nélkül. Olvas vissza. Az meg nokedli, nem elég.
2013. jan. 8. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 A kérdező kommentje:
Te magad nekiallsz ennyi csirket csinalni naponta??
2013. jan. 8. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Kétnaponta sütök 1,2 kg csirkemellet sütőzacskóban. Utána szétadagolom dobozokba.
2013. jan. 8. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
Én naponta megcsinálom a menüt frissen, itthonról melózom, így könnyű. :) De egyébként meg lehet főzni előre több napra is és akkor nincs para, csak én mondjuk variálok mindig, hogy hogy készítsem el. Amúgy a 100g pihenőnapon az neked épphogy 1,5g x tskg.
2013. jan. 8. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen szükséges.
2013. jan. 8. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 A kérdező kommentje:
acm 1899 milyen készítési módokkal csinálod? És mér nem sima rizset eszel? Finomabb.
2013. jan. 8. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Most tömegelésnél sokféleképp megy. Mustárosan, tejszínes-gombásan, mézes-mustárosan, esetleg sütőben baconbe tekerve ha van időm, vagy kapros túróval töltve (kiklopfolom és betekerem) vagy valami zöldséget mellérakok (pl zöldbab) és úgy lepirítom. Lehet egészben és darabokban megsütni zöld-fűszeresen, vagy bármi más fűszerkeverékkel. A barna rizs nálam egyrészt bejött ízre teljesen, másrészt meg lassabban szívódik fel, mint a fehér. Mondjuk a fehérben lévő szénhidrát felszívódását is lehet lassítani, eleve a hús lassítja, plusz a zöldségben a rostok, de néha nincs időm/kedvem túl sok zöldséghez, ilyenkor kimondottan előnyös a barna rizs.
2013. jan. 8. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi!


A mustárost azt hogy például? darabokra aprítod és bekened vele?

2013. jan. 8. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Jaja, nyomok rá mustárt, pici só még és bors és úgy megsütöm attól függően, hogy szaftosabban akarom-e, vagy kicsit odapirítva. Nem egy nagy ördöngösség. :) Bár mostanában rohadt lusta vagyok és időm sincs, így legtöbbször csak feldobom sós vízben főni és kész. Erre nem kell figyelni sem és legalább "sallangmentes". De van amikor pl mexikói fűszerrel megsütöm apróra vágva és tortillába tekerem zöldségekkel és mellé még megy a rizs is persze.
2013. jan. 8. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!