Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kb hány hónap alatt fog majd...

Kb hány hónap alatt fog majd látszódni az eredmény?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és 86 kiló van rajtam felesleg de ezt mind izommá akarom alakítani tegnaptól elkezdetem normálisan gyúrni és napi szinten akarok eszek gyümölcsöt és vitamint is szedek meg edzek felülés,fekvőtámasz,súlyzóm is van kb ha mindennap 1 órát csinálom akkor hány hónap alatt fog látszódni rendesen az eredmény? vagy kb hogy az izmok is látszódjanak mind a hasam-on és a karomon is?

előre is köszönöm a választ.

2013. jan. 6. 06:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre érdemben nem lehet helyes választ adni.

Genetikád, megtervezett szilárd étkezésed, edzésed intenzitása, esetleges tápkiegek, pihenés, napi tevékenységed.....

Tehát sok mindentől függhet.....

2013. jan. 6. 06:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Zsírból soha a büdös életben nem fogsz izmot csinálni. A kettőnek semmi köze egymáshoz. A zsír a feleslegesen bevitt szénhidrátokból elraktározott energia, az izmok pedig fehérjéből épülnek fel. A gyümölcsöt fogyózásnál viszont felejtsd el a gyümölcscukor miatt.

A saját súlyos edzés az a Te korodban pont megfelelő, de mellé menjen valami kardió edzés is heti 3-4x 40-50 perc, leginkább szobabicikli vagy ellipszis tréner, ezek valamennyire kímélik az ízületeket.

Az étrend a legfontosabb, egyél sok-sok fehérje tartalmú ételt (sovány húsok, halak, tojás, sovány túró) és minél kevesebb szénhidrátot (péksütik, cukros szarok, tészták, rizs, stb). Persze valamennyi szénhidrát kell, de csak minimális, azt pedig próbáld meg zabpehelyből, barna rizsből vagy durumtésztából, esetleg teljes kiőrlésű kenyérből bevinni. Ha mindent jól csinálsz, akkor heti 0,5-1kg le kell, hogy menjen. Ennél több ne legyen viszont.

2013. jan. 6. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Zsírból soha a büdös életben nem lesz izom. Teljesen két különböző biológiai szövet!A másik fontos dolog:

Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Tehát ha sok a zsír rajtad, akkor előbb szálkásító diétával és a súlyzós edzés mellett végzett aerob edzéssel le kellene adni a zsír egy részét!

A sok gyümölcs diétában pont felejtős!

2013. jan. 6. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na, mire leírtam, acm is válaszolt. :)
2013. jan. 6. 07:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem szóról szóra... :D Végre egyszer Te jársz így (fordítva már sokszor megtörtént). :P
2013. jan. 6. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, lényeg, hogy megértse a kérdező.:)
2013. jan. 6. 07:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Megértettem! köszönöm a válaszokat! csak elakarom kezdeni valahol! :)
2013. jan. 6. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
azt jól teszed
2013. jan. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!