1 hónap alatt látszani fog az eredmény?
Ez a vacsorára alma nem túl okos döntés szerintem. Almát illetve egyéb rostot folyamatosan vigyél be a nap folyamán és vacsorára egyél valami könnyűt, de ne csak gyümölcsöt vagy zöldséget, hanem valami kombinált dolgot. Aztán várjál legalább 2és fél órát a lefekvéssel és jó lesz.
A béres Alexandrára én nem mondanám, hogy "ökör", mert mégis ismert tornaguru, de én egy Norbit jobban preferálnék. Neki van egy két olyan kazija, ami eléggé megizzasztja a népet.
A diétájával már nem feltétlen értek egyet, de még az is megérhet egy próbát.
A futástól pedig annyit, hogy igen, felcserélhető a biciklizéssel és én is inkább bicajozom két vagy annál több órát egy jobb konditeremben a tv-vel az arcom előtt, mint futok 1 órát és meghalok a fáradtságtól a végén.
De egy jó torna videó szerintem akkor is űberli a csak futkorászást vagy a csak bicajozást. Pláne azért is, mert nem kell konditerembe bérleteket venni. Bár kétségtelen, hogy jóval unalmasabb egyedül otthon ugrálni, mint a teremben egy közegben.
Azt még leírnám, hogy én jó pár éve edzem már és szép eredményt tudhatok magam mögött eddig. Én sosem követtem semmiféle diétát vagy egyéb hókuszpókuszt. Kerülöm a cukros ételeket, ha tehetem a teljes kiőrlésű dolgokat választom, figyelek arra, hogy minden nap legalább egyszer(ha lehet többször) fogyasszak komolyabb fehérjeforrást és kerülöm a brutál zsíros vagy olajos dolgokat.. De ennyi.
13%os a testzsírom jelenleg, bár ffi vagyok, de szerintem így sem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!