Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jól sportoltam ma? Bővebben lent!

Jól sportoltam ma? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Ma reggel bicikliztem 10 kilométert. Ezt minden reggel csinálom. Aztán ezeket csináltam mindegyiket egyszer: http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

Ezeket is minden nap, de kétszer. Ez volt az első. Estefelé 10 perc futás utána megint torna. Na meg persze diétás étkezés. Egészséges szeretnék lenni és kicsit formálni a hasamat.

Jól csináltam?

13/F

2009. aug. 27. 10:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
53%
13 évesem nem muszály diétázni, hülyeség.
2009. aug. 27. 10:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Kérlek, hogy ha csak ilyen kommentet tudsz írni akkor ne írj. Nem ez volt a kérdésem, hogy szabad-e diétáznom!
2009. aug. 27. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:

és erre egyébként milyen választ vársz?leírod itt az edzésterved (ráadásul már ezt a kérdéset feltetted egyszer) és hogy mindenki azt fogja rá mondani hogy istencsászár király vagy?most komolyan? egyébként meg az első válaszadónak nagyon igaza van mert 13 évesen a diéta a lehető legrosszab választás mert meg fogsz állni a fejlődésben ráadásul a többi izmod (bicepsz) úgy le fog épülni hogy csak lesel.egyébként meg ha "jól akarsz sportolni" akkor egész testre kell edzened nem csak lábra meg hasra.na písz

13/f

2009. aug. 28. 08:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor dögöljetek meg!
2009. aug. 28. 09:09
 5/11 anonim válasza:

Nos,én 15/L vagyok,és 12 évesen éreztem,hogy jó lenne lefaragni a feleslegeimből.le is fogytam 20 kg-t,és most teljesen jól érzem magam a bőrömben.azt tudom tanácsolni,hogy NE DIÉTÁZZ!Hidd el-hamar megunod,és ennyi idősen nem is ajánlott.Helyette egyél egészséges kajákat,sok-sok gyümölcsöt,zöldséget.1 héten egyszer 1 alacsony kalóriatartalmú csoki is belefér.

A sportról:Igen,jól csinálod,DE egy nap soha ne sportolj túl sokat,mert másnap több mint valószínű,hogy nem fogsz tudni/akarni annyit megcsinálni.Ezt tapasztalatból mondom :) és ami a legfontosabb:az akaraterő!én kevesebb mint 2 hónap alatt lefogytam 20 kg-t,és még most is tartom a súlyomat.

Sok sikert :)

2009. aug. 28. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:

kur** anyádat...nem baj csináld csak a norbi update-et és ne is hallgass a józan észre...idióta

13/f

2009. aug. 28. 10:15
 7/11 A kérdező kommentje:
a 3-dik válaszolón egy normális ember végre. Neki köszönöm a tanácsot! Itt ezen a honlapon az emberek 80 %-a csak hülyeséget ír, nem válaszol rendesen. Tisztelet a kivételnek!
2009. aug. 28. 21:06
 8/11 anonim válasza:

IStencsászár vagy! Örülsz ba..meg?

Te gyökér, egyszer úgy is elkezdesz nőni, és ha netán duci lennél vagy kövér akkor tök mind1 h diétázól, tök fölösleges.

(első kommentelő)

2009. szept. 1. 20:59
 9/11 A kérdező kommentje:
(na ez sem százas:))
2009. szept. 1. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
egy igazi férfi nem diétázik
2010. jan. 18. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!