Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Előzö kérdésemben azt kérdeztem hogy h tudnék természetesebben viselkedni egy lány közelében , nem szorongani.. Kaptam is választ hogy sportoljak és megjön az önbizalmam... Mit sportoljak itthon?hogy álljak neki? Nagyon sokat sportoljak napi 4-5 órát vagy ne vigyem túlzásba? És lehetőleg foggyaik is közben egy kicsit.. lécives cválaszoljatok2013. jan. 4. 15:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem heti 3x45 perc bőven elég. Próbáld ki, milyen sporttól érzed jól magad - sok iskolában van csapatsportra lehetőség, mehetsz úszni vagy futni a környéken, utóbbihoz csak egy pár edzőcipő kell. Kb. 4-5 hét után már hiányozni fog, ha elmarad egy alkalom :) Plusz tipp az önbizalomhoz: próbálj meg a városban szóba elegyedni ismeretlenekkel a buszon, 1-2 mondat erejéig: átadod nekik a helyet, rájuk mosolyogsz, stb. Nem kell feltétlenül lányokkal szemben, a lényeg, hogy gyakorold a kapcsolatfelvételt! Hajrá!!! :)
2/2 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy legyen mi alapján önbizalmad, na meg persze a lányok számára az egyik vonzó dolog a valamennyire izmos testalkat. Nem csak ez, más is vonzó lehet neki, de ez az egyik.
A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben, nem az, hogy kigyúrt legyél. Napi 1-2 óra elég.
De az is segít, ha szóba elegyedsz csak barátilag más lányokkal is. Akár az utcán is. Megkérdezed, hol találod az X helyet, bármit. Lemerült a telefonod, meg tudja-e mondani hogy mennyi az idő. Köszönöd, esetleg megjegyzed, hogy csinos a sálja. Mondjuk 50-100 ilyen után már biztosan egész máshogy fogod magad érezni mellette, magabiztosabban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!