Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok vele szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok vele szakítani, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
5 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első komoly pasi az életemben és nagyon jó volt vele és annyira összeszoktunk meg tényleg nagyon illünk egymáshoz de megromlott a kapcsolatunk és elgondolkoztam ,hogy nekem ő az első és hogy fiatal vagyok ahhoz hgy egy pasival éljem le az életem.. és most van egy pasi aki nagyon tetszik én is neki és szeretne velem lenni és én is vele de nem tudok szakítani a barátommal nem szeretem mr annyira de valamit még mégis érzek iránta tudom hogy lépnem kellene de mindig eszembe jut hogy milyen jó volt vele.. csak nem akarok olyannal lenni akiért nem vagyok oda teljesen.. ti hogy szakítottatok először?
2012. dec. 2. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Most akkor "nem vagy oda érte teljesen" vagy "megromlott a kapcsolatotok"? Nem ugyanaz. A helyedben próbálnék rajta javítani, de Te már úgyis kinézted magadnak a másik srácot.
2012. dec. 2. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kapcsolatból már nem lépnék ki másért. Elfelejteném, megszakítanék minden kapcsolatot és maximálisan a páromra koncentrálnék. Ha úgy érezném, már nem tudok vele lenni, akkor szakítanék és aztán próbálkoznék csak másnál.

Szerintem egy 5 éves kapcsolat túl sok ahhoz, hogy egy néhány napos/hetes ismeretségért annyiban hagyd és gondolom te is ezt érzed a lelked legmélyén.

2012. dec. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!