Tömegnövelek. Akkor elképzelhető h nem fogok zsírosodni, meg segítem ezzel jobban beépíteni a tápanyagot. Izmot meg nem veszítek eközbe mer nem 20-30perceket futok. Ugye? D
Ha heti 2-3x futok edzés után intervallumos futást 2perc 7km/h 2perc 10-11km/h közt.8fordulót az 16perc.
csirke-rizsen élek,endomorf alkat vagyok kidülledő hasam van.pedig nem eeszek "szemetet"
tömegnövelek után ezt illeszd be :D csak nem engedte már mer meghaaldtam a karaktert.azért írtam amoda bocsi.
Tömegnövelek. Ha heti 2-3x futok edzés után intervallumos futást 2perc 7km/h 2perc 10-11km/h közt.8fordulót az 16perc
Akkor elképzelhető h nem fogok zsírosodni, meg segítem ezzel jobban beépíteni a tápanyagot. Izmot meg nem veszítek eközbe mer nem 20-30perceket futok. Ugye? D
Inkább így csináld sprint/séta és igen, én néztem ennek már utána,
ha van két ember az egyik 3000 kalóriával tömegel a másik 3500-zal és mellé hiit-zik akkor a 3500-as több izmot fog épiteni hiszen anabplikus állapotban lesz pihinapokon. Ugyanakkor kevesbb zsir fog rámenni a pihenőnapos kardiótól
jó értelek persze h nincs...80kg a célom márciusig h össze hozzam... 3kg kell.de nem úgy akarom ezt a 3kg ott felszedni h hasba megjön 3cm +ba.
havi 1-2kg ott írnak ami a normális,kevés zsírral való hízás..
Nem írtam, hogy nem jó, csak azt hogy ne várj szálkás tömegnövelést.:)
Heti 0,5kg legyen max és akkor nem lesz sok zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!