Ez így jó nyárra? Esetleg vki étrend?
Lassan 1 éve gyúrok úgy lightosabban átlagba heti 3x. Már alakulok, csak van a hasamon és a fenekem fölös zsír.Elhatároztam hogy leadom... a kérdésem az lenne hogy úgy jó lenne Hétfő Szerda Péntek gyúrás (súlyzós, saját testes)
Kedd csütörtök szombat pedig futás néha úszás ilyen aerod edzés.
Vasárnap pihenőnap. 18 éves múltam. Nagyon elhatározott vagyok és ha tényleg így betartom nyárra lehet változás?
Már így is elégeedett vavyok az elmúlt 1 évvel , mert nagy a változás azért. ÉS HA most beiktatok aerob edzést még jobb lehetne?
A másik pedig az étrend. Nézegettem különböző oldalakat (lifetilt) az ottani étrendeket de az nagyon macerás... Vki nagyjából írna egy átlagos napi étrendet? Sok gyümit eszek meg zöldséget meg iszok sok vizet, de mégis.
Előre is nagyon köszönöm aki segít.
Szálkásító diéta kell, amibe igencsak nem fér bele sok gyümölcs.
napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
Huhh ! Köszi a gyors választ! majd összepakolgatom az étrendet , jó volt az oldal nagyjából rálátásom lett a dolgokra.
És akkor még csak annyi hogy a súlyzós edzés nem üti az aerob edzést nem? Tehát csinálhatom mind2 őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!