Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 éve kezdtem el gyúrni 49...

2 éve kezdtem el gyúrni 49 kiló voltam és 15 éves 28-as karral, most 17 vagyok 64 kiló 34-es karral. Nem kellett volna többet nőnie a karomnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 01:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a karodnak kell nőlnie. erőben fejlődtél?
2013. jan. 1. 03:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a kérdés, amire távlatból nem lehet érdemben választ adni. Nem ismeretes a genetikád, nem ismeretes a szilárd étkezésed, nem ismeteres az edzésed intenzitása, gyakorisága, nem ismeretes esetlegesen milyen tápkiegeket használsz, nem ismeretes sok minden egyéb tényező, amiből végül is komoly választ lehetne adni.

Így marad a sacc/kb.

2013. jan. 1. 06:28
 3/11 Awful11 ***** válasza:
59%

Nekem két hónapja 32-es karom volt amikor elkezdtem, most pedig 34,5-es.

15/F

2013. jan. 1. 11:12
 4/11 A kérdező kommentje:
heti 3x kondi elég jó edzéstervvel, odateszem magam mindig, szabályosságra törekszem nem pedig a súly nagyságára (azt is emelem természetesen) jumbo prof, kaja meg úgy van h egy nap még többet is eszem mint kéne, másik nap kevesebbet, de általában 4-5 kaja megvan, főleg csirke+ ch. a karom meg formás, ha be van durranva 36 centi is lehet.. ezért nem is értem h min kéne változtatnom h növekedjen :/
2013. jan. 1. 15:45
 5/11 Awful11 ***** válasza:
Hetente változtasd meg a gyakorlatokat minden izomcsoportra, mert egy idő után ha mindig ugyanazt csinálod a tested már hozzászokik a és nem fejlődik. Az étrended a mostani súlyodhoz vagy a régihez van kiszámolva?
2013. jan. 1. 17:53
 6/11 A kérdező kommentje:
majdnem minden izomcsoportra van 6-7 gyakszi amit majdnem hetente váltogatok, a kajámat nem számolom ki grammra pontosan, napi 3-4 csirke legyen körettel zöldséggel + jumbo kaják között meg gyümölcs és csoki. Csoki azért mert egyáltalán nem zsírosodom...
2013. jan. 1. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
a kaján több múlik azt ellenőrizd elsősorban, meg nem 3-4órákat aludj :D (nem feltételezem)
2013. jan. 2. 21:04
 8/11 A kérdező kommentje:
7,5-8 óra alvás megvan, max hétvégén nem egyszer-egyszer :DD
2013. jan. 3. 16:36
 9/11 Awful11 ***** válasza:
Minden izomcsoportra elég 3-4 gyakorlat, a nagyobbakra 4(mell, hát, láb), a kisebbekre pedig 3 gyakorlatot csináljál, de azokat keményen. Én azt ajánlanám, hogy próbáld ki piramisban az edzéseket,pl. fekvenyomásnál is piramisban emeld a súlyokat, tehát az elsőnek 40kilóval nyomjál 12őt, másodszorra 50kgal 10et, harmadszorra 60 kgal 8at és a végén pedig vedd vissza a súlyt a kezdő súlyra(tehát most ebben az esetben 40kg-ra) és nyomjál vele 10et.Ha valami nem világos akkor írj.
2013. jan. 3. 19:50
 10/11 Awful11 ***** válasza:
Ja és elég 1óra is a konditeremben, sőt még kevesebb is, nem kell sokat pihenni a gyakorlatok között max .1 perc legyen a pihenő, de az alatt az idő alatt pont elrendezed a neked megfelelő súlyokat, vagy visszapakolsz.
2013. jan. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!