Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
kb. 10-12e-ért; érdekel minden ajánlat kivéve a muscleteamről, köszi! Úgy gondolom bodybuildingbolt.hu eléggé olcsó hely.2012. dec. 27. 19:01
2/12 anonim válasza:
Te nem az vagy akit 130 vàlaszon àt oltottak?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem néz ki valami biztonságosnak az az oldal Montez, de köszönöm. Nem az vagyok :D
2012. dec. 27. 19:33
4/12 anonim válasza:
Akkor vegyél sygexet vagy twinlab whey fuelt, nitro pure whey goldot.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de te melyiket vennéd ? És nagy bunkóság lenne ha azt kérném, h linkelj is? :D
2012. dec. 27. 19:42
6/12 anonim válasza:
Amiket írtam azok pont nincsenek készleten az általad preferált oldalon.
7/12 anonim válasza:
hogy nem vagy az?!?!
Ne nevetessed ki magadat!
8/12 anonim válasza:
Ugyan az a kisfiú vagy, aki nem akar máshol vásárolni csak a bodybuildingbolt.ha-ban. Minek teszed fel a kérdést?!
Odamész, bekopogtatsz hozzájuk, és megkérdezed mit adnak 10.000Ft-ért. Ennyi.
9/12 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Nem néz ki valami biztonságosnak az az oldal Montez, de köszönöm. Nem az vagyok :D
SZERINTEM SEM BIZTONSÁGOS!!! ALÁ VAN AKNÁZVA!!!
10/12 anonim válasza:
Na már ma is kezdi a gyerkőc?!? Most hány oldalon át fog s-üketelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!