Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire figyeltek oda az...

Mennyire figyeltek oda az ünnepek alatt a kajállásra?

Figyelt kérdés
Karácsonykor is tartjátok az éves testépítő rendet, vagy megy egy kis félrekaja, plusz egy kis alkohol? Szilveszterkor hogy álltok az alkoholfogyasztással?
2012. dec. 24. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Két szerencsém van:

1) Extrém ektomorf vagyok, tehát azt eszek, amit akarok, nem hízok el, de még ha akarnék sem.

2) Eleve nem nagyon szeretem az alkoholt, így nem kerül erőfeszítésbe, hogy ne igyak.

2012. dec. 24. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Dettó mindenben az előttem szólóval. Egy pohár pezsgőt nekem kín keserves meginni..Egyszerűen utálom, de nem csak azt, hanem eleve a piákat, még sört sem iszom, pedig elvileg ugye az a leggyengébb alkohol.
2012. dec. 24. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan az, mint az elsőnél.
2012. dec. 24. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Megy a bejgli meg a sütik, szilveszterkor berúgok rendesen. Aztán szerintem sokáig nem iszok.
2012. dec. 24. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem belefér a félrekajálás és egy kis bor is.:)
2012. dec. 24. 17:42
 6/6 MrPifta ***** válasza:

Mivel szerintem a kerek a szép, ezért nem aggódok, hogy feljön még egy kicsi.

Alkoholból nem iszok annyit, hogy bajom legyen tőle.

2012. dec. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!