Mennyire figyeltek oda az ünnepek alatt a kajállásra?
Figyelt kérdés
Karácsonykor is tartjátok az éves testépítő rendet, vagy megy egy kis félrekaja, plusz egy kis alkohol? Szilveszterkor hogy álltok az alkoholfogyasztással?2012. dec. 24. 12:19
1/6 anonim válasza:
Két szerencsém van:
1) Extrém ektomorf vagyok, tehát azt eszek, amit akarok, nem hízok el, de még ha akarnék sem.
2) Eleve nem nagyon szeretem az alkoholt, így nem kerül erőfeszítésbe, hogy ne igyak.
2/6 anonim válasza:
Dettó mindenben az előttem szólóval. Egy pohár pezsgőt nekem kín keserves meginni..Egyszerűen utálom, de nem csak azt, hanem eleve a piákat, még sört sem iszom, pedig elvileg ugye az a leggyengébb alkohol.
4/6 anonim válasza:
Megy a bejgli meg a sütik, szilveszterkor berúgok rendesen. Aztán szerintem sokáig nem iszok.
5/6 anonim válasza:
Nekem belefér a félrekajálás és egy kis bor is.:)
6/6 MrPifta válasza:
Mivel szerintem a kerek a szép, ezért nem aggódok, hogy feljön még egy kicsi.
Alkoholból nem iszok annyit, hogy bajom legyen tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!