Lányos anyukák! Mennyire figyeltek oda, hogy a téli cipő, csizma passzoljon szoknyához is? Vagy egy csinosabb kabáthoz? Mármint a kislányéra gondolok.
Semennyire.
Van 2 db csizmája, kb ugyanolyan színűek.
1 éves a lányom.
meg fog oszlani a vélemény, az biztos
szerintem egy gyereket ugyanolyan ízlésesen kell öltöztetni, mintha magunknak vásárolnánk
akinek nincs ízlése, a gyerkőcöt is úgy fogja ruházni
akinek van,az figyel arra, hogy ne legyen kis papagáj, vagy két lábon járó hellókitti a kicsi
a jó ízlés nem pénz kérdése, mielőtt valaki nekem esne (az más, ha valaki olyan szegény, hogy csak örökölt, vagy segélycsomagos cuccra futja)
A lehetőségekhez mérten.
Nem élünk valami jól, a gyerekruhákat is mind használtan kaptuk, így abból válogatok, ami van.
Én lányomnak egy bakancsa van. A hétköznapokon nadrágban van (ovi miatt is).
Havi 1-2 alkalommal megy színházba, akkor szoknya+harisnya. Rá szoktam adni a bakancsot, amíg odaérünk, és a színházban átcserélek rá csini cipőcskét.
Ha vendégségbe megyünk, akkor is a bakancs van rajta a szoknyához, de ott levesszük.
:)az én kislányom 20 hónapos és bevallom,hogy még itthon is minden össze passzol rajta :)Erre én nagyon kényes vagyok.
De ezt nem úgy kell elképzelni,hogy "báliruhában" ül itthon:)
Újszülött korától olyan szinű ruhákat adtam rá,amik nagyon jól állnak neki:)
Ha valamit összekoszol,akkor már öltözik is át,mert nem akarom őt korlátozni a játékban sem:)
Igen,minden kabátjához passzol a csizmája,bakancsa.. sapka,kesztyű stb.
Nagyon szuper kis szetteket állítottam neki össze...
Mielőtt bárki azzal vádolna,hogy "persze,mert van rá pénzem"...pár darab kivételével turis vagy másodkézből valók.Soha senki nem hinné el róluk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!