Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan könnyebb fekvőtámaszozni?

Hogyan könnyebb fekvőtámaszozni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy adjatok tippeket hogy mondjuk a kéz kijjebb vagy beljebb van-e meg ilyesmi.

Ja amúgy lány vagyok =)

2009. aug. 24. 09:13
 1/5 anonim válasza:
Ha a lábad az ágyra teszed, úgy könnyebb :) Aztán ha megerősödsz jöhet a sima. Aztán ha mégjobban megerősödsz, jöhet az egykezes...aztán a kéz nélküli ;)
2009. aug. 24. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm =)

erről az ágyas tippről nem is tudtam ;)

2009. aug. 24. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy hogyan könnyebb, arra neked kell rájönnöd. Ha a mell és vállizmaid erősebbek akkor a könyököd nagyobb ívet zár be a törzseddel, szélesebben vannak a tenyereid, de ha a tricepszed erősebb, akkor inkább közelebb van a könyök a törzshöz.

Valami felméréshez kell?

Csináld ezt a gyakorlatot mondjuk 3x bukásig:

[link]

Megerősíti a törzs izmait, így tovább kell hogy bírd.

2009. aug. 24. 10:25
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm már próbálkozom ;)

amúgy igen felméréshez kell mert a suliban mindig van ilyen erőnléti felméréshez hasonló dolog. És általában örülök ha hármat meg tudok csinálni xD xD És úgy döntöttem hogy most kitartóan fogok gyakorolni hogy többet tudjak majd csinálni

:)

2009. aug. 24. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

az ágyas dolog pont fordítva van:ha a lábad az ágyon van mélyebbre bírod magad leengedni ezért sokkal megerőltettőb

viszont ha a kezed van az ágyon sokkal kisebb terhelés jut a karjaidra, szóval sokkal könnyeb.

egyébként meg felmérésre nagyon jól felkészít: [link]

2009. aug. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!