Testépítők hány nőtök volt eddig? Könnyebb izmosan a csajozás?
A normális csajok általában nem tekintenek előítélettel az izmosabb pasikra (persze egy bizonyos határon belül). Sőt, inkább felkelti az érdeklődésüket egy izmos test, mint egy úszógumi :P
De azután, hogy felkeltetted a figyelmét, már úgyis a belső értékek számítanak a legtöbb lánynak :)
Az a tapasztalatom h az átlag alatti inteligenciával megáldott nőszemélyeknek nagyon bejön az izmos pasi dolog.minnél sötétebb(agyilag) annál könnyebb felszedni jó testel.cigány csajokra fokozottan igaz,azok megvesznek az izmos pasikért(gondolom bennük több az állati ösztön).
értelmesebb csajoknál nem nagyon számít h milyen a tested,ők nem azt nézik hanem h milyen vagy igazából(a még értelmesebbek meg azt h milyen ruhában vagy,milyen kocsival jöttél,mennyi pénzed lehet).
"a még értelmesebbek meg azt h milyen ruhában vagy,milyen kocsival jöttél,mennyi pénzed lehet"
:DDDDDD ott a pont! :d
"értelmesebb csajoknál nem nagyon számít h milyen a tested,ők nem azt nézik hanem h milyen vagy igazából"
Reméljük ez fordítva is igaz. :P (gyengébbek kedvéért a pasik is így néznek a nőkre, mert ha nekünk legyen mindegy, akkor a pasiknak miért ne?)
A normálisabb pasik körében fordítva is igaz :) Akármennyire is hangoztatják egyesek, nálam sem fontos a külső... már legalábbis a végletek között :P Szóval azért ne törjön el a dereka, ha átkarolom, de át is tudjam karolni :D
A jelleme, a viselkedése, érdeklődési köre már jóval fontosabb... de persze főleg az, hogy mindketten tudjuk egymást szeretni, minden más csak mellékes ehhez képest :)
21/f
Volt egy pár.
De az alkeszkedő korszakomban,összezuhanva ugyanannyi volt-vagy több-mint csúcsformában,uh a kinézetnek nem sok köze volt hozzá.
A hízelgés,dicséretek a kinézetem illetően meg jólesik,de kb 1perc után el is felejtem,uh annyira nem izgat ki mit mond erről.
utolsó:
"már az számít, amilyen belsőre. a testépítőtől az isten mentsen"
Miért a testépítő milyen belsőre?
Mind egyforma ?
Ő nem különböző emberek? Nem értem a logikádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!