Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miket vegyek figyelembe...

Miket vegyek figyelembe lépcsőzőgép vásárlásánál? És mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 22:54
 1/6 aikiboxer ***** válasza:
31%

Nekem az a véleményem, hogy ilyen gépeket nem érdemes venni, mert az első héten még minden nap lépcsőzgetsz vele, a második héten még egyszer-kétszer kipróbálod, egy hónap múlva pedig félreteszed és többet nem fogod használni.

Érdemesebb gyurmaterembe járni.

2012. dec. 19. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem van, én nagyon szeretem. Asszem az enyém "taposógép", igazából nem tudom, hogy mi a különbség köztük.

Számolja az időt és a lépéseket, és amikor csak időm van rá, akkor egy nap alatt olyan fél órát lépcsőzőm vele, 10-10 perces szakaszokban. Emellett tornázni is szoktam.

Szépen látom az eredményt, szóval szerintem megéri.

Hogy mire figyelj, azt nem tudom, szerintem nem nagyon vannak ennek buktatói, amire különösen oda kellene figyelni. Ezek a számlálók jól rajta, tehát mondjuk azt nézd, hogy legyen, de gondolom, hogy mindegyiken van.

(Ja, és az enyém csak lépcső, nincs ilyen "kapaszkodó" része, de az nekem nem is hiányzik igazából.

Ilyesmi: [link]

Asszem az a két fajta van, hogy egymás mellett lefele nyomkodod a fokait, vagy pedig oldalra. Az enyém oldalra megy, én úgy gondolom, hogy az a belső combot jobban dolgoztatja így.

De a sportboltban érdemes egy eladót megkérdezni szerintem, attól függően, hogy mit szeretnél erősíteni. :)

2012. dec. 19. 07:54
 3/6 anonim válasza:
Az én térdemnek nem tett jót, nemrég adtam el.
2012. dec. 19. 08:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. dec. 20. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, én is a mini sztepperre gondoltam, nem arra a lépcsőzőgépre aminek vannak fogantyúi is.
2012. dec. 20. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor pont egyről beszélünk, arra írtam, hogy én nagyon szeretem. :)
2012. dec. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!